Gündem
21 Haz 2011 10:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

SENARYO BU KADAR DA OLMAZ DEDİRTİYOR! EBRU CÜNDÜBEYOĞLU NEDEN DELİRDİ?

Kendini kaybedince hastanede gözetim altına alınarak elleri sedyeye kelepçelenen ve deli gömleği giydirilen Cündübeyoğlu daha sonra tedavi için akıl hastanesine yatırıldı.

Ünlü sunucu ve oyuncu Ebru Cündübeyoğlu'na deli gömleği giydirildi. Kendini kaybedince hastanede gözetim altına alınarak elleri sedyeye kelepçelenen ve deli gömleği giydirilen Cündübeyoğlu daha sonra tedavi için akıl hastanesine yatırıldı.

Tabi tüm bunlar atv ekranlarında haziran ayında yayınlanmaya başlanacak olan Kalbim Seni Seçti dizisinin setinde yaşandı.

SENARYO BU KADAR DA OLMAZ DEDİRTİYOR

Dizide babasının karşı çıkmasına rağmen sevdiği erkekle evlenerek babasının tüm servetini reddeden Handan Mertoğlu karakterine hayat veren Cündübeyoğlu, iki aylık bebeği çalınıp, bundan kendisini sorumlu tutan eşini bıçaklayınca akıl sağlığını yitiriyor ve babası tarafından tedavi için akıl hastanesine yatırılıyor.


DELİRME SAHNELERDE ZORLANMAMIŞ

Delirdiği sahnelerde çok fazla zorlanmadığını söyleyen başarılı oyuncu "bu tarz rolleri oynamak bir oyuncu için keyifli şeyler. Role o kadar konsantre olmuşum ki nasıl çekildiğini bile anlamadım. Monitör başındakilerin gözlerinin dolduğunu görünce ortaya güzel bir şeylerin çıktığını anladım. Ama o gömleği giymek rol gereği bile olsa çok kötü bir durum. Allah herkese akıl sağlığı versin. Bu tarz şeyler hiç kimseye uzak değil. Her an herkesin başına gelebilir. İnsan ister istemez düşünüyor ne gibi durumlar insanı bu hale getirebilir..." açıklamasını yaptı.