Polemik & Kulis
22 Haz 2013 20:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:14

SEN ÖNCE PATRONUNUN...! MEHMET BARANSU'DAN ALTAYLI'YA AĞIR YANIT!

Mehmet Baransu'dan Altaylı'nın "borsayı Taraf düşürdü" iddiasına ço sert bir yanıt geldi.

Fatih Altaylı'nın İstanbul Borsa'sının yaşadığı sert düşüşün ardında Taraf'ın "Arınç istifadan döndü" haberinin olduğunu iddia etmesi ateşli bir polemiğin kapısını araladı. Haberin altında imzası olan Taraf muhabiri Mehmet Baransu, Twitter'dan yaptığı açıklamalarda Altaylı için ağır ifadeler kullandı.

BORSAYI TARAF DÜŞÜRDÜ İDDİASINA AĞIR YANITLAR

Baransu, Arınç'ın yalanladığı haberinde Bülent Arınç'ın Gezi Parkı olaylarındaki tutumu nedeniyle Başbakan'la ters düştüğünü ve isitfa ettiğini iddia etmişti. Haberde Abdullah Gül'ün devreye girmesiyle krizin aşıldığı öne sürülmüştü. Altaylı ise bugünkü yazısında Baransu'nun bu haberinin dış yatırımcıları ürküttüğünü ve borsadaki sert düşüşün ardında bu iddianın yattığını yazdı.

ÖNCE CİNER'İN UYUŞTURU PARASIYLA ALDIĞI MEDYAYI YAZ

Altaylı'nın yazısına Twitter'dan yanıt veren Mehmet Baransu iddiaları red ederken Altaylı'yı topa tuttu. Habertürk'ün patronu Turgay Ciner için de ağır bir iddiada bulunan Baransu "Sen once patronunun uyusturucu parasiyla satin aldigi medyayi yaz, sonra seni adamdan sayariz" dedi.

ERDOĞAN'IN KIÇININ KILI OLMAKTAN VAZGEÇ!

Altaylı'nın köşesindeki geleneksel notu olan "Ne zaman adam oluruz?" sorusuna gönderme yapan Baransu, Beyaz TV canlı yayınında yaşanan skandaldan alıntı yaparak yanıt verdi: Koltugu kaptirmamak icin iftira atmayip, Erdoganin kıcının kılı olmaktan vazgectigin zaman.

İşte Baransu'nun o tweet'leri:

Ne zaman adam olursun: koltugu kaptirmamak icin iftira atmayip, Erdoganin kıcının kılı olmaktan vazgectigin zaman

Sen once patronunun uyusturucu parasiyla satin aldigi medyayi yaz, sonra seni adamdan sayariz

Fatih Altayli, Fatih Saracin medyanin basina nasil getirildigini yazsin, sonra onunla Teke Tek konusuruz.