Televizyon
21 Mayıs 2011 19:38 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:22

SEN DE GİTME DİZİSİNE HANGİ GAZETECİ-YAZAR KONUK OYUNCU OLARAK KATILDI?

TRT'nin iddialı dizisi Sen de Gitme'ye konuk olarak katılan gazeteci-yazar senaryo gereği rahatsızlanacak ve yazmayı unutacak...

Gazeteci yazar  Kürşat Başar TRT1 in iddialı dizisi Sen De Gitme’ye konuk oyuncu olarak katıldı.
Kendisi olarak dizide yer alan Kürşat Başar, senaryo gereği imza gününde okuyucularına kitaplarını imzalarken rahatsızlanıyor ve yazmayı unutuyor.
Sen De Gitme’nin başarılı yönetmeni Türkan Derya Kürşat Başar ile çekim boyunca çok keyifli zaman geçirdiklerini belirterek ’ Kürşat Başar’ ı setimizde ağırlamak bizi çok memnun etti, onun yazılarını ve kitaplarını okumak büyük keyif, yıllarca bu keyfi yaşamak istiyoruz. Onun sadık okuyucularıyız’ dedi. Vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği sahnelerde Kürşat Başar’ın rahatlığı da dikkat çekti. Daha önce Hatırla Sevgili de bir süre oyuncu olarak yer alan Kürşat Başar çekimlerin ardından dizi  ekibine kitaplarını imzaladı.
Sen De Gitme pazartesi akşamları 20.00 de TRT1 de ekranlara geliyor
 NTC nin yapımcılığını üstlendiği Sen De Gitme’nin başrollerinde Sinan Albayrak, Sezin Akbaşoğulları ve Alican Yücesoy yer alıyor. TRT nin iddialı dizisi Sen De Gitme’nin yönetmen koltuğunda ise Türkan Derya var.