Magazin
10 Haz 2010 16:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

SEDA SAYAN'DAN TRİLYONLUK YATIRIM!

Seda Sayan kazandığı parasını mülke yatırıyor. Son olarak da Bodrum'dan bir villa daha aldı.

Etiler Şamdan'ın mülkünü alarak bu yılki yatırımlarına start veren Seda Sayan, şimdi de Bodrum'daki 5.  villasına  kavuştu.

 Takvim'in haberine göre kazandığı parasıyla hem ailesinin hem de kendisinin  geleceğini garantiye alan Seda Sayan, yatırım üzerine yatırım yapıyor. Geçtiğimiz  aylarda   Etiler Şamdan'ın mülkünü 8 buçuk milyon dolara satın alarak yatırım atağına geçen Sayan, şimdi de Bodrum'dan yeni bir villa sahibi oldu. Seda Sayan, böylece Bodrum'daki beşinci  evine  de kavuştu.

Geçtiğimiz yıllarda Türkbükü'nden 4 villa birden satın alan Seda Sayan'ın sahibi olduğu son villa ise Yalıkavak'ta bulunuyor. Birkaç ay önce mülkünü 500 bin Euro'ya aldığı villasına yaklaşık 600 bin TL de masraf yapan Seda Sayan, bu yazı Yalıkavak'taki yazlığında geçirecek.

Villanın en dikkat çeken yanı ise, hemen yanında bulunan bir cami.

Kadırgalı'nın 1 buçuk milyon TL'ye mal olan villasında 5 oda var. 350 metrekarelik taş evin, 100 metrekare de bahçesi bulunuyor. Bahçede 70 metrekarelik bir de özel havuzu olan villaya Seda Sayan'ın kış aylarında da gitmeyi planladığı için şömine yaptırdığı öğrenildi.

ETİKETLER
#seda sayan #bodum