Televizyon
01 Nis 2016 17:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:26

Seda Sayan'dan komplo iddiasına tutanaklı yanıt! (Medyaradar/Özel)

Evlilik programında yaşananlar yargıya taşındı, damat adayı ifadesinde Zuhal Topal ve eşini suçladı

Fox TV'de yayınlanan 'Zuhal Topal'la isimli programda bir damat adayının ‘Türkiye şehit verdi ve siz burada oynadınız’ sözlerinden sonra başlayan tartışma yargıya taşınıyor. Tepkiler üzerine Zuhal Topal damat adayının Seda Sayan'dan para alarak kendisine komplo kurduğunu iddia etmişti. Seda Sayan'dan ise Zuhal Topal'a şikayet tutanağıyla yanıt geldi. Damat adayının karakolda vermiş olduğu ifadeyi Instagram hesabından yayınlayan Sayan, konuyla ilgili her türlü hukuki girişimde bulunacağını belirtirken tutanakta Zekeriya Atak'ın Topal'ın eşi tarafından tehdit edildiği iddiası yer alıyor.

İşte evlilik programları arasında yaşanan sert polemikte son durum ve Seda Sayan'ın açıklaması:

30 Mart Çarşamba günü Zekeriya Atak isimli şahsın sosyal medyada servis edilen videosunda gerek şahsıma, gerek sayın Erkan Çelik Beyefendi'ye, gerekse programımıza attığı çirkin iftiraları şaşkınlıkla izlemiş ve bu videoyu çekenleri, servis edenleri ,yayınlayanları uyarmıştık.

Bu videonun içeriğinin tamamen uydurma ve hayal ürünü olduğunu, profesyonelce kurgulanmış iftiralardan ibaret oldugunu kamuoyu ile paylaşmıştık. Tarafımızdan konuyla ilgili tüm kanuni girişim de yapılmıştı.

31 Mart Perşembe günü FOX Tv'de yayınlanan "Zuhal Topal 'la" isimli programda Sayın Zuhal Topal kurmaca videoda bahsi geçen sözde  olayları gerçekte yaşanmış gibi anlatıp, olayın mağdur tarafı olduğunu iddia etmiştir.  Zuhal Topal hiç bir hukuki dayanağı ve ispatı olmadan gerek şahsım ,gerek sayın Erkan Çelik Beyefendi'yi suçlamaya devam etmiştir.

Bu açıklamadan kısa bir süre sonra Zekeriya Atak isimli şahıs yeni bir video paylaşmıştır. Bu yeni videoda önceki videoyu Zuhal Topal ve Korhan Saygıner'in zorlaması ve tehditleri altında çektiklerini, konuyla ilgili şahsımın, Sayın Erkan Çelik Beyefendi'nin herhangi bir ilgi ve alakamızın olmadığını adeta itiraf etmiştir. Gerek şahsıma, gerek Erkan Çelik Beyefendi'ye yapılan bu organize suçlamalar ve iftiralar hakkında bizler zaten yüce yargıya başvurduk. Fakat 31 Mart gece yarısı Zekeriya Atak isimli şahıs da karakola gidip Zuhal Topal ,Zuhal Topal'ın eşi Korhan Saygıner, programin yapımcısı Zeynep Peker ve yanlarında adını bilmediği silahlı iki şahıs hakkında şikayetçi olmuş ve yasal süreci başlatmıştır. 

Bilinmesini isteriz ki bu konu ile ilgili tüm yasal süreci sonuna kadar takip edeceğiz. Suçluların ortaya çıkması ve gerçeklerin bilinmesi için ne gerekiyorsa yapacağımız hakkinda kimsenin şüphesi olmasin. 

Sayın Zuhal Topal Hanımefendi içinde bulunduğu hezeyanla dün canlı yayında  "Gerçeklerin ortaya çıkmak gibi kötü bir alışkanlığı var " demişti. Bizce gerçeklerin ortaya çıkması kötü bir alışkanlık değil "ilahi adalettir". Gerek şahsım gerekse Sayın Erkan Çelik tüm yasal haklarımızı sonuna kadar savunup adaletin tecelli etmesi için herşeyi yapacağız . 

Saygılarımızla.