Magazin
08 Oca 2012 10:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:12

SEDA SAYAN ŞOKA GİRDİ! ARKADAŞI EVLİ ÇIKTI!

Karısı "Seda Sayan'la gazetede fotoğraflarını görünce şok oldum" diyor. Ama asıl şoku Seda Sayan bu gerçeği öğrenince yaşadı.

Ünlü şarkıcı Seda Sayan'ın geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde görüntülendiği erkek arkadaşının evli olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep'te yaşayan ve Seda Sayan'la twitter'da tanıştığı öğrenilen Erkan Çelik'in eşi Emine Çelik, eşinin iki ay önce evi terkettiğini söyledi.

SEDA İSTANBUL'A ÇAĞIRDI VE ...

“Eşim Seda Sayan’la Twitter’da tanışmış. Sonra Seda Hanım onu İstanbul’a çağırmış. Erkan da bana hiçbir şey söylemeden 1 Aralık’ta kalkıp Gaziantep’ten İstanbul’a geldi. Kendisinden bir daha haber alamadım. 5 yaşında çocuğum var, 7 aylık da hamileyim. Böyle bir durumda bizi ortada bıraktı.”

İŞE GİDİYORUM DİYE ÇIKTI

İki ay önce evden işe gidiyorum diyerek çıktığını anlatan Emine Çelik, "6 yıllık eşim Erkan 'İşe gidiyorum' diyerek hiç bir eşya almadan evinden çıktı. İki aydır telefon numarasına ulaşamıyorum. Eşimin ailesi Erkan'ın, Kıbrıs'a çalışmaya gittiğini söyleyerek beni oyaladı. Seda Sayan'la gazetede fotoğraflarını görünce şok oldum" dedi.

DİŞLERİNİ YAPTIRMIŞ

5 yaşında oğullarının olduğunu belirten Emine Çelik, "7 aylık hamileyim. Eşim cahil bir insandır Seda Sayan'la twitter'da tanışmış. Nasıl bir arkadaşlık bu. Duyduğuma göre eşimin dişlerini yaptırmış" diye konuştu.

Emine Çelik, eşinin kendisine boşanma davası açtığını da öne sürdü: “Erkan’ın beş parası yoktur. Çalışmaz. Babası harçlık verir ona. Ama öğrendiğime göre Seda Hanım kendisine sıfır araba ve yeni kıyafetler almış, dişlerini yaptırtmış. Şu an beraber yaşıyorlarmış. 22 Aralık günü evime boşanma kağıdı geldi. Seda Hanım boşanmasını istemiş, hatta ona avukat tutmuş. Ama ben kesinlikle boşanmayacağım.”

YANLIŞ YAZMAYIN ARKADAŞIM

Sayan'ın, "Yalnış anlaşılmasın arkadaşımın nişanlısı" açıklamalarına karşılık Çelik, "Evli bir erkek nasıl nişanlı olabilir ?" diyerek, Seda Sayan'la eşinin nasıl bir ilişki olduğunu anlayamadığını söyledi.