Magazin
20 Eyl 2023 00:11 Son Güncelleme: 20 Eyl 2023 00:18

Şarkıcı Nilüfer'den hayranlarını üzecek haber

Türk Pop müziğinin efsane seslerinden Nilüfer, hayranlarını üzen haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Nilüfer, yaptığı açıklamada koronavirüse yakalandığını ve hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

Şarkıcı Nilüfer, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıkladı. Hastanede tedavisinin devam ettiğini belirten Nilüfer, 22 Eylül'de Kuruçeşme'de yapılacak konserini iptal ettiğini duyurdu.

NİLÜFER KONSERLERİNİ İPTAL ETTİ

Nilüfer İnstagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Sevgili dostlar ve değerli kamuoyuna, birkaç gün önce başlayan yüksek ateş ve beraberindeki semptomlarla, maalesef Covid virüsüne yakalandığımı öğrendim. Hastanede tedavim devam ediyor ama değerli doktorlarımızın da gayretiyle en kısa zamanda iyileşme sürecimi tamamlayacak ve yeniden buluşacağız. Bu yüzden, 22 Eylül Kuruçeşme Açık Hava konserimi, 14 Ekim'e ertelemek zorunda kaldım. En kısa zamanda, bir arada, yeniden buluşmak dileğiyle..."

NİLÜFER KİMDİR?

Tam ismi Nilüfer Yumlu olan sanatçı, 31 Mayıs 1955 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Annesi Zeynep Lütfiye Yumlu, babası Cemil Yumlu'dur. Orhan, Gülsevin ve Tekin adında üç kardeşi vardır. 67 yaşındaki sanatçı, aslen İstanbulludur.

ilk evliliğini Yeşil Giresunlu ile 1977 yılında yaptı. Çift 1984 yılında boşandı. Nilüfer, 1984 senesinde Çetin Akcan ile evlendi. Daha sonra boşandı. 2000 senesinde Ayşe Nazlı'yı evlat edinen Nilüfer'in bir kızı vardır.

Türkiye'nin sevilen seslerinden biri olan Nilüfer, kariyeri boyunca pek çok albüm çıkardı. Başarılı bir ses sanatçısı olan Nilüfer, hayatı boyunca çeşitli ödüllere layık görüldü. Aynı zamanda şarkıcılığının yanında bir dönem UNICEF iyi niyet elçisi seçildi.