Gündem
26 Şub 2011 16:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:04

"SANA NE, GAZ ÇIKAR, B.K ÇIKAR!" ŞEHRAZAT TWITTER'DA NEDEN ATEŞ PÜSKÜRDÜ?

Söz yazarı Şehrazat'la müzik eleştirmeni Naim Dilmener, şarkıcı Meyra yüzünden twitter'da atıştı.Sinirlerine hakim olamayan Şehrazat, Dilmener'e öfke kustu!

Atışma, Naim Dilmener’in  Şehrazat’ın ‘Aşklayalım’ şarkısını seslendiren Meyra’yı eleştirmesi üzerine patlak verdi.
Şehrazat’ın, “Patladı şarkı. Bir sorun mu var?” yazması üzerine Dilmener, “Aman efendim, Allah tamamına erdirsin” yanıtını verdi.
Bunun üzerine Şehrazat, “Niye rahatsız oldun anlamadım? İnsanlar Meyra’nın söylediği bir şarkıyı sevemez mi?” ifadesini kullandı. Dilmener de, “Şimdi anladım ki sizin şarkınızı söylüyor. Ben, çıkarılan gaza takıldım! Sakin olun. Meyra’ya biraz fazla inanmışsınız. Ben ise tam tersi!” diye cevap verip tartışmadan çekildi.
Sonrasındaysa Şehrazat’ın öfke nöbetine tanık oldu takipçileri. Şehrazat, “Sana ne, gaz çıkar, b.k çıkar. Kimsin sen? Sen inansan ne olur, inanmasan ne olur. İt ürür kervan yürür. Kifayetsiz mühteris, birkaç tane var seni örnek alan, onların da ağzına  etmenin zamanı geldi” yazdı.
Hızını alamayan söz yazarı, “Neye yanıyorum biliyor musunuz? Hayatlarında hep başkalarının yaptıklarından para kazanıp yedikleri kaba etmelerine. Eleştiriymiş! Kaç tane beste yaptınız, hangi şarkılarınız Türk pop tarihine geçti? Var ya Naim Dilmener, Allah senin cezanı versin, tez gün tez saatte” diyerek ateş püskürdü.

Milliyet Cadde