Televizyon
14 Ara 2014 11:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:59

Samanyolu spikerleri TRT ve NTV'ye çıkıştı!

Samanyolu Haber Tv spikeri Özkan Esendemir, düzenlenen operasyonu haberleştiren NTV'ye tepki gösterdi.

Özkan Esendemir, Samanyolu binasına polis baskını yapıldı yönünde çıkan haberleri yalanlayarak şunları söyledi:

"ŞU AN AKTARACAĞIM BİR UTANÇTIR AMA..."

'Şu an aktaracağım bir utançtır ama, NTV'de 'Samanyolu televizyonuna polis baskın yaptı' diye bir kj veriliyor. Bu ekrana gelen devlet televizyonu sevgili seyirciler. 'Emniyet Müdürlüğüne götürüldü' diye yalan söylediler. Şimdi getirildi diye 2. bir yalan! Halbu ki kendileri gitti. Hem Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Sayın Karaca hem de Ekrem Dumanlı. Kimsenin kimseyi götürdüğü yok. Kendileri gitti. Biz buradan canlı verdik sevgili seyirciler.Bunun adı habercilik değil. Bunu yapan bir de devlet televizyonu!

"YOK ÖYLE BİR ŞEY"

Samanyolu Tv'ye arama yapıldı şeklinde kj'ler var sayın seyirciler. Bakın ben şu an bu stüdyodayım. Bu stüdyonun olduğu binadayım. Arama yapılmadı. Yok öyle birşey.

"SİZE YALAN SÖYLÜYORLAR!"

Hem devletin kanalında hem NTV'de bu binada arama yapıldığı, polis baskını olduğu söyleniyor. Bize böyle bir bilgi geldi mi? Bakın bu kanalda, bu stüdyoda olan biri olarak söylüyorum; arama yok, kanala gelindiği yok. Size yalan söylüyorlar! Her zaman olduğu gibi... Ya da gerçekleri gizliyorlar.Biz yine kibarlığımızı, naifliğimizi bozmayalım.'