Gündem
21 Mar 2011 14:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

SAKARYA MI YOKSA... KRAL NEREDEN VEKİL ADAYI OLDU?

Eski milli futbolcu Hakan Şükür, nereden milletvekili aday adayı oldu?

Eski milli futbolcu Hakan Şükür, AK Parti'nin İstanbul 3. Bölgesi'nden milletvekili aday adayı oldu.

Ak Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanlığı tarafından belirlenen Milletvekili Aday Adayları Temayül Yoklaması İstanbul'da üç ayrı seçim bölgesi için yoğun bir katılımla yapıldı. Milletvekili Aday Adayları Temayül Yoklamasına katılan Hakan Şükür'ün teşkilatlardan büyük desteği bildirildi.

İLK 5 İSİMDEN BİRİ OLDU

AK Parti'den dün yapılan açıklamada, "Toplumun değişiklik kesimlerinden birçok isim aday adaylığı için partimize başvururken, bu isimlerden biri de Hakan Şükür oldu. İstanbul 3. Bölgeden aday adayı olan Hakan Şükür, temayül yoklamasında 268 aday adayı arasında en çok tercih oyu alan ilk beş isimden biri oldu." denildi. Oysa, AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından yapılan eğilim belirleme seçimine Hakan Şükür damgasını vurmuştu. Temayül yoklamısında, Şükür'ün Sakarya'dan aday olacağı söylentisi dolaşmış, AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu da Şükür'ün partilerinden aday olmasının kendileri için onur olacağını belirtmişti.

BAŞBAKAN İLE CANLI YAYINA ÇIKACAK

Bu arada dün akşam (Pazartesi) TRT-1'de yayınlanan ve Şükür'ün yorum yaptğı spor programına Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı öğrenildi.