Magazin
10 Oca 2023 14:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2023 14:43

Sahneleri bıraktı, açık pozları sildi! "Sabah ezanında..."

Bir döneme damga vuran Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un özel hayatıyla sık sık gündeme gelen kızı Tuğçe Tayfur sahneleri bırakınca dikkat çekmişti. "Bir sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat" diyen Tuğçe Tayfur'a annesi hatırlatılarak "Kapanmayı düşünüyor musun?" sorusu geldi. İşte Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızının yanıtı...

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur sahneleri bıraktığını söyleyince gündeme bomba gibi düştü. Açık fotoğraflarını da sosyal medyadan kaldıran Tuğçe Tayfur maneviyata yöneldi.

Annesi ve babasının bu kararına sevindiğini açıklayan Tuğçe Tayfur Sabah'a konuştu. " 2 yıldır aklımda vardı ama cesaret edemiyordum. 2 yılın sonunda, sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat. İyi ki böyle bir karar aldım" diyen Tayfur konuşmasında şunları söyledi:

"Bu camia bana uygun değil. Hani derler ya benim fıtratıma uymuyor diye. Aynen öyle, camianın ortamı, sahne hayatı benim fıtratıma uygun değil. Mutsuzdum, şarkı söylemeyi çok seviyorum ama içinde bulunduğum sanat camiası maneviyatıma çok aykırı. Mutlu değildim bu camiada. Annemle de uzun süre istişare ettim. Babam da sahneleri bıraktığım için mutlu oldu. O da sahne hayatında olmamı istemiyordu."