Televizyon
19 Ara 2022 15:13 Son Güncelleme: 19 Ara 2022 15:15

Sadece dört sezon dayanabildi… Şemsiye Akademisi’nin final detayları belli oldu

Bir zamanlar Netflix'in en popüler dizisiydi, şimdi final yapıyor. Şemsiye Akademisi (The Umbrella Academy) dördüncü sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanırken final sezonunun sadece altı bölümle sınırlanması dikkat çekti.

Netflix’in en iyi performans gösteren yapımlarından biri olan Şemsiye Akademisi, dördüncü sezona kadar dayanmayı başardı. Platformun popüler dizisi son sezonuyla sevenlerine veda etmeyi hazırlanıyor. Yapılan açıklamalara göre; dizinin son sezonun diğer sezonların aksine sadece altı bölüm olacağı konuşuluyor.

Dizinin yapımcılarından Steve Blackman da Twitter’da değişikliği doğruladı, ancak bölümlerin iyi olacağını iddia ediyor. Dizinin ilk iki sezonunun başarısından sonra üçüncü sezondaki düşüş dikkat çekmişti. İlk iki sezon dizi ve film puanlaması Rotten Tomatoes’ta sırasıyla yüzde 85 ve yüzde 88 puan alırken, üçüncü sezon izleyiciler arasında yüzde 55’e sert bir şekilde düştü.

Şimdi son sezonu altı bölüm olarak planlansa da diğer yapımlarda olduğu gibi kısalan sezonun uzun süren bölümlerle telafi edilmesi bekleniyor.