Gündem
18 Ara 2013 12:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:49

Sabıka kaydını yüzlerine çarptı!

Akşam yazarı Kurtuluş Tayiz kendisi hakkında ortaya atılan iddialara sert bir şekilde cevap verdi.

Cemaat ile Hükümet arasındaki gerilimin artması ile birlikte medyada çeşitli iddialar gündeme gelmeye başladı. 

En son iddialardan biri Akşam gazetesi yazarı Kurtuluş Tayiz hakkındaydı. Tayiz'in tacizi ve tecavüz gibi suçlarla yargılandığı ve hatta bu suçlamalardan mahkum olduğu iddiaları hafta sonu ortaya atılan ve medya kulislerinde çok konuşulan bir iddia oldu. 
 
Tayiz, bugün köşesinde kendisi hakkındaki bu iddalara sert bir yanıt verdi. İftira atanlara  dava açtığını ifade eden Tayiz, adli sicil kaydını da yayınladı..
 
İŞTE O YAZIDAN BİR BÖLÜM :
 
"Cemaat (Taraf) ve Ergenekon (Oda TV) ortaklığıyla hakkımda karalama kampanyası başlatıldı.
Cemaatin sosyal medyadaki açık neferleri, gizli ordusu ise hızla bunu yaymaya başladı. Medya tava adlı internet sitesi de yalan ve iftira dolu bu kampanyanın ortağı oldu.
 
Sabıka dosyamda tecavüz sanığı olduğumu (tabii sadece sicilimde değil, hayatımda da olmayan bir şeyi) ortaya attılar. Bu iğrenç suçlamayı yapan Taraf, Oda TV ve Medya Tava hakkında dava açıyorum. Olmayan paramla tuttuğum avukatım, işlemlerini tamamladıktan sonra (yarın veya sonraki gün) başvurusunu yapacak.
 
PKK’dan yattığım kamuoyunda zaten malum. Bunu hiç gizlemedim. Ama bu iddialar karşısında adli sicil kaydımı yayımlıyorum. Bu iftira sahiplerini de (ıslak imzalı belge olmasına da gerek yok, fotokopisi de olur) hakkımdaki bu iğrenç suçlamanın dayandığı belgeleri yayınlamaya davet ediyorum."
 
İŞTE O SABIKA KAYDI :