Gündem
03 Nis 2023 10:44 Son Güncelleme: 03 Nis 2023 11:08

Sabah yazarı Altıok’tan Kızılay Başkanı’na: Yaptığınız işin arkasındaysanız neyi uzatıyorsunuz?

Sabah yazarı Melih Altınok, komedyen Şahan Gökbakar ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın Twitter üzerinden devam eden çadır polemiğine değindi. Altınok, Kınık'a, "Yaptığınız işin arkasındaysanız bu cevap telaşı ne, neyi uzatıyorsunuz?" diye sordu.

6 Şubat'ta meydana gelen ve 50 bini aşkın vatandaşın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş merkezli depremlerin 3. gününde, AHBAP Derneği'ne satılan çadırlar yüzünden tartışılan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a bir tepki de Sabah yazarı Melih Altınok'tan geldi.

Komedyen Şahan Gökbakar ve Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın Twitter üzerinden devam eden çadır polemiğine değinen Altınok, Kınık'a, "Yaptığınız işin arkasındaysanız bu cevap telaşı ne, neyi uzatıyorsunuz?" diye sordu.

İşte Altınok'un bugünkü yazısından 'Şahancım Keremcim...' başlıklı o bölüm:

Sinemacı Şahan Gökbakar'la, Kızılay Başkanı Kerem Kınık arasındaki çadır satışı tartışması twitter üzerinden devam ediyor.
Hem bizleri bıktırdılar, hem yüz göz oldular.
Kınık son olarak sinemacıya şöyle seslenmiş:
"Şahancım ne güzel biz deprem bölgesinde sen Marmaris'te birbirimize bulaşmadan yaşamaya başlamıştık. Ama bu müfteri ifaden beni cevaba mecbur etti... Bu arada davetimiz baki gel depremzedelerimize birlikte hizmet edelim. Hem devletimiz ve..."
Şahan'a bir şey diyemeyiz... İlgi müptelası olmak bir yaygın bir şöhret hastalığı. Belki de yalnızca canı fazla sıkılıyordur. Kendisini ilgilendirir.

Ama konuyla ilgili onlarca açıklamanın ardından son olarak "Atatürk de Kızılay çadırı satmıştı" seviyesine geçen Kınık'a temsil ettiği makam açısından yakışan ciddi olmaktır.
Görmüyor musunuz, Şahan sizi yakalamış 6 Şubat'tan beri her gün aynı soruyu soruyor? Sizse her defasında farklı cevaplar veriyorsunuz.
Yaptığınız işin arkasındaysanız bu cevap telaşı ne? Neyi uzatıyorsunuz? Size "operasyon" çektiğini düşündüğünüz birine neden şirinlik yapıyorsunuz?
Siz de kendilerine, seçmenlerine hakaret eden youtuberların programlarına koşa koşa giden "Ak Parti kurmayları" gibi, beyaz sandıklarınızla samimi olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?