Gündem
03 Ağu 2014 09:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:31

Sabah, muhabirine böyle veda etti! Galatasaray yönetimine 4 soru!

Sabah gazetesi Galatasaray'ın tesislerinde kaza geçirerek hayatını kaybeden muhabirini sürmanşetinden gördü.

Sabah Spor servisinin usta foto muhabiri 37 yaşındaki Erkan Koyuncu akılalmaz bir kaza sonrasında yaşamını yitirdi.

Dün sabah Galatasaray'ın antrenmanını takip etmek için saat 10.00'da Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden Koyuncu tesisin
Sabah gazetesi Galatasaray'ın tesislerinde kaza geçirerek hayatını kaybeden muhabirini sürmanşetine taşıdı. - See more at: http://medyatava.com/haber/sabah-erkan-koyuncuya-surmansetinden-veda-etti-galatasaray-yonetimine-4-soru-sordu_111191#sthash.GfHR4M8U.dpuf
dış demir kapısının aniden kapanması sonucu kafasından ağır şekilde yaralandı. Kalbi 15 dakika süreyle duran ve Galatasaray Futbol Takımı'nın doktorlarının ilk müdahelesiyle hayata tutunan Erkan Koyuncu, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Beyin Cerrahi Uzmanı Murat Dağ'ın "Beyin içi hasar mevcut. Problem sadece kafatası kırığı değil, yaygın beyin içi hasar var. Durumu çok kritik" dediği Koyuncu, hayata 6 saat daha sarıldı. Yoğun bakımda 2 defa kalbi duran ve tekrar hayata döndürülen Erkan Koyuncu saat 16.00'da aramızdan ayrıldı.

Sabah gazetesi bugün Koyuncu'ya işte bu haberle veda etti:



KAPI BEŞ TON AĞIRLIĞINDA

Galatasaray'ın önce basına kapalı olan ancak sonradan gazetecilere açılan antrenmanını fotoğraflamak için tesislere gelen arkadaşımız Erkan Koyuncu, tesislerin girişinde 5 ton ağırlığındaki kapıya sıkışınca hayatını kaybetti. Geçmiş yıllarda Galatasaray taraftarının şampiyonluk kutlamalarında tesislere girmesi nedeniyle değiştirilen demir kapıda iletişimi sağlamak için diyafon olmayınca soru sormak için başını kapıdan içeri uzatan Koyuncu, kapının hızla kapanması sonrası başından ağır şekilde yaralandı.



GALATASARAY YÖNETİMİNE 4 SORU

Sabah gazetesi haberinde; olayda büyük bir ihmal olduğunu belirtip Galatasaray yönetimine şu sorularını yöneltti:

1- G.Saray Kulübü yıllardır basın mensuplarına neden özel bir giriş kapısı organize etmedi?
2- Beş tonluk kapıyı açıp kapayan güvenlik görevlisinin bulunduğu kulübede tesis dışını gösteren kamera var mı? Kapı açmadan irtibatı sağlayan diyafon ya da videofon neden yok?
3- Koyuncu'nun açık kapıdan kafasını uzattığı anda güvenlik görevlisi yanlışlıkla kapıyı kapatan butona mı dokundu?
4- Kaza sonrasında kalbi duran Erkan Koyuncu'yu 15 dakika süren elle kalp masajı sonrasında hayata döndüren takım doktorunun ekipmanları arasında defibrilatör neden yoktu?


MELO BAŞINDA BEKLEDİ

Galatasaraylı futbolcuların günün ilk idmanı için sahaya gittiği dakikalarda yaşanan inanılmaz kaza, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde büyük şok yarattı. Aldığı darbe sonrasında şuurunu kaybeden Erkan Koyuncu'yu, Galatasaray'ın doktorları 15 dakika süreyle yaptıkları masajla kalbini yeniden çalıştırmayı başardılar. Bu dakikalarda kaleci antrenörü Claudio Taffarel ve Felipe Melo'nun kazada çok kan kaybeden Erkan Koyuncu'nun başından ayrılmadıkları görüldü.

TAKIM BÜYÜK ŞOK YAŞADI

Erkan Koyuncu'nun hayatına malolan kaza sonrasında ilk müdahale yapılırken Galatasaraylı futbolcular büyük şok yaşadı ve Koyuncu'nun durumunu üzüntülü bir şekilde yakından takip ettiler. Sarı-kırmızılı ekipte morallerin bozulmasıyla, teknik heyet antrenman programını değiştirdi ve futbolcular salonda bireysel çalışma yaptılar. Erkan Koyuncu'nun ölüm haberinin Florya'ya ulaşması sonrasında sabah kazaya şahit olan futbolcuların büyük üzüntü yaşadıkları gözlendi.