Gündem
03 Ağu 2014 15:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:31

Sabah çalışanı, arkadaşının ölümünü yazdı!

Sabah Gazetesi şoförü Cevdet Yiğit, Erkan Koyuncu'nun kaza değil ihmal sonucu vefat ettiğini söyledi..

Sabah Gazetesi şoförü Cevdet Yiğit, Erkan Koyuncu'nun kaza değil ihmal sonucu vefat ettiğini söyledi. 
 
Galatasaray takımını takip etmek için dün Metin Oktay Tesisleri'ne giden ancak kafasının demir kapıya sıkışması sonucu hayatını kaybeden Sabah Gazetesi Muhabiri Erkan Koyuncu'nun arkadaşı Cevdet Yiğit olayın nasıl yaşandığını anlattı.
 
KAZA DEĞİL İHMAL
Acılı olaya şahit olan Sabah Gazetesi şoförü Cevdet Yiğit, yaşananları şöyle anlattı: "Erkan tesislere yaklaştığımızda 'Bazen aşağı kapıdan bazen üst kapıdan alıyorlar. Kaşıbeyaz tarafından girelim, önce üst kapıya soralım' dedi. Kapının önüne geldiğimizde kapı tamamen kapalıydı. Erkan araçtan inip kapıyı çaldı. Kapı 30-40 cm kadar açıldı. Erkan sol arka taraftaki güvenliği görebilmek amacıyla ileriye doğru hamle yaptı. O sırada kapı bir anda kapanmaya başladı. Bu sırada Erkan kapıdan içeri bakıyordu ve bir 'Ah' sesi duydum. Ardından kapı tekrar açıldı ve Erkan yere yığıldı. Birisi "112'yi arayın" diye bağırdı. Kulüp doktorları müdahale etti. 45 dakika sonra ambulans geldi. Ambulans görevlisine, niye geç kaldıklarını sorunca, "Bu bölgenin ambulansı başka görevde, biz başka bölgeden geldik" dedi. Ardından Erkan'ı hastaneye götürdüler."  
 
Fotomaç Gazetesi Galatasaray muhabiri Savaş Çorlu da, "3 yıl öncesine kadar böyle bir kapı yoktu. Olayda güvenlik zaafı var. Kaza değil ihmal" dedi.
 
45 DAKİKA AMBULANS GELMEDİ
5 tonluk kapıya başı sıkışıp yere yığılan arkadaşımız Erkan Koyuncu'nun kanı yerde yol yaparken; ambulansın gelmesi 45 dakikayı buldu.
 
O KAPI DAHA ÖNCE YIKILDI
Galatasaray taraftarı, 2011-2012 sezonunda sarı-kırmızılı takımın Süper Final Grubu'nun ardından sezonu Fenerbahçe'nin önünde şampiyon olarak tamamlamasıyla birlikte Florya Metin Oktay Tesisleri'ne akın etmişti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, tesisin girişindeki kapıyı kırarak içeriye girmişti.