Televizyon
21 Mayıs 2010 08:08 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:18

RUHAT MENGİ'DEN HER AÇIDAN AÇIKLAMASI!.. PROGRAM BİTİYOR MU?

Star TV'nin en çok izlenen programlarından biri olan “Ruhat Mengi ile Her Açıdan yayından kaldırılıyor'' haberleri üzerine Mengi'den açıklama geldi..

Basında çıkan bu haberlerden herhangi bir duyum almadığını ifade eden Mengi, Aydın Doğan’ın kendisini gözden çıkarttığı şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Mengi elmahaber’e yaptığı açıklamalarda Aydın Doğan’ın bu programı desteklediğini ve baskılara karşı direndiğini dile getirdi.

Programınızla ilgili medyada çıkan haberlerle ilgili ne düşünüyorsunuz?

Böyle bir haber mi yayınlanmış? Duymadım bile. Çok da şaşırdım.

Aydın Doğan’ın sizden vazgeçtiği söyleniyor.

Sn. Doğan bu programa başından beri destek olmuştur. Üzerimizde bir baskı olduğu doğru. Ancak Aydın Doğan bu baskılara hep göğüs gerdi. Hatta zaman zaman programa katılan konuklar da soruyorlar programın nasıl direndiğini.

Ratinglerinizden çok içerik olarak eleştiriliyorsunuz. Taraflı bir yayın yaptığınız da iddialar arasında…

Oldukça sevilen bir programımız var. Tarafsız, her şeyin özgürce konuşulabildiği ve özgün. Yapılan eleştirilerin hepsi objektif. Güzel bir şekilde devam ederken böyle bir haberin çıkması nedendir anlamadım. Baskılara direnecek ve devam edeceğiz. Bitmesi gibi bir durum söz konusu değil. Böyle bir bilgi de iletilmiş değil bana. Konusu bile geçmedi. Sayın Doğan hep destek oldu, bitirmek gibi bir konuşma geçmedi.