Televizyon
16 Ağu 2010 10:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:33

RTÜK UYARDIKÇA KADRO GENİŞLİYOR! HANGİ ÜNLÜ OYUNCU DİZİYE DAHİL OLDU?

Türk Malı dizisine Abiye Kuzu'nun annesinden sonra dayısıda diziye dahil oldu.

Binnur Kaya ve Şafak Sezer’in rol aldığı Türk Malı’na Cennet Mahallesi’nin Pembe’si Melek Baykal ve Beter Ali’si Özkan Uğur transfer oldu. İkili, Abiye’nin annesini vedayısını oynayacak.

CENNET MAHALLESİ TÜRK MALI'NA TAŞINIYOR
Süreç Film’in yapımcılığında çekilen, Şafak Sezer, Binnur Kaya, Bekir Aksoy, Devin Özgür Çınar ve Sinan Çalışkanoğlu’nun başrollerini paylaştığı TürkMalı dizisinde iki dev transfer gerçekleşti.

Daha önce Cennet Mahallesi’nde Pembe’ye âşık olan Beter Ali karakterini canlandıran Özkan Uğur, bu sezon TürkMalı’nda Abiye Kuzu’nun dayısını oynayacak. Üstelik eski aşkı Pembe, yani Melek Baykal kardeşini canlandıracak.

Abiye’nin babasından kalma evde yaşayan Kuzu ailesini bu sezon sürprizler bekliyor. Abiye’nin annesi ve dayısı çat kapı gelecek ve Kuzu’lara yerleşecek. Kuzu’ların şenliği de ondan sonra başlayacak. Dizinin senaristi ve yönetmeni Tayfun Güneyer, Özkan Uğur’un canlandıracağı karakter için henüz kafasında bir çerçeve oluşturamadığını ama çok iddialı
bir tip olacağını söylüyor. Daha önce rolünün azlığından yakınarak ayrılmak isteyen Devin Özgür Çınar’ın da dizide kalmasıyla çok güçlü bir kadroya sahip olan Türk Malı, Eylül ayında yeni bölümleriyle ekranda olacak.


habertürk