Televizyon
08 Eyl 2011 14:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:46

REZİLLİK DİZ BOYU! DAMAT İLE GELİN ADAYI ARASINDA KAVGA ÇIKTI!

Su Gibi'de damat ile gelin adayı arasındaki kavga seviyesizleşince Songül Karlı sert çıktı. VİDEO

Fox tv ekranlarında yayınlanan Su Gibi programında damat ile gelin adayı arasındaki kavga seviyesizleşince programın sunucularından Songül Karlı sert çıktı.

Damat adayı İbrahim Bey ile gelin adayı Lale Hanım neden anlaşamadıklarını anlattı. İbrahim Bey, Lale Hanım’ın "İmam nikahıyla bu işi uzatalım" dediğini, söyleyince stüdyo şaşkına döndü. Damat adayı, imam nikahına sıcak sıcak bakmadığı için Lale Hanım’ın kırıldığını ifade edince, gelin adayı çılgına döndü.

"Yine aynı şeyi söyledi, gerizekalı adam" kaşrılığını veren gelin adayı Lale Hanım’a İbrahim Bey, "Benim eşim ölmüş, yangından mal da kaçırmıyorum, kuma da almıyorum" dedi.

Bunun üzerine gelin adayı, "Sen kimsin yangından mal kaçıracak 800 TL maaşınla, sen kimsin?" deyince kavga seviyesizleşti.

"Sen de kimsin benim için. Sen bir dil biliyorsun, ben dört dil bilmiyorum. İmam nikahıyla evlilik teklifi olmaz" şeklinde konuşan İbrahim Bey, "İki maaş alıyormuş baba maaşı 2.500 TL’ymiş" ifadelerini kullanınca araya giren Songül Karlı sert çıktı. "İbrahim ağabey bir dakika’ Tamam sanane" diyen Karlı, "Karşılıklı medeni olarak gelip görüşüyorsunuz, bizi hayram bırakıyorsunuz. Daha sonra ikili ilişkilerde rezillik diz boyu. Beceremiyor musunuz bu işi? Yaşınızı başınızı almışsınız" diye tepki gösterdi.

İŞTE REZİLLİĞİN DİZ BOYU OLDUĞU O ANLAR!