Magazin
13 Eki 2006 16:16 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

"REYTİNGİ OMUZLARIMA BASARAK ALMAYIN" İBRAHİM TATLISES SERT ÇIKTI!

Taşeronlara bağırışı ve sopayla saldırışı yayınlanan İbrahim Tatlıses, bundan sonra üzerinden haksız yere reyting sağlayanlarla da savaşacağını söyledi .

Tatlıses şöyle devam etti

Benim yanımda 600 kişiye yakın insan çalışırken 3-5 kişinin hakkını mı ödemiyeceğim? diyen İbrahim Tatlıses şöyle devam etti;

"İbo gazete ve TV'den çekinir belki paramızı ondan alırız' zihniyetiyle yola çıkılmıştır. Sizler de bu tiyatro sahnesinde oyuncu olarak rol kaptınız. Reytinge olan ihtiyaçlarınızı benim omuzlarıma basarak mı elde ediyorsunuz? Burada yara alan iki kişi vardır. İbrahim Tatlıses olarak ben ve hiçbir şeyden haberi olmayan çok sevip ve saydığım Doğan Medya Grubu başkanı sayın Aydın Doğan Beydir. Sizler ne beni sayın Aydın Doğan'a karşı küstürmek ne de o insanı mahçup etmek hakkına sahipsiniz. Hem program yapıyorsunuz hem de benim üstüme yorum yapıyorsunuz. Siz kendinizi ne zannediyorsunuz? Ahlak anlayışınız bu mudur? Haberi yayınlamak suçtur artı birde yorum yaparak ikinci bir suç işliyorsunuz, arkasından da İbrahim Tatlıses'i yağlıyorsunuz"