Gündem
30 Mar 2014 22:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:03

Posta'dan özür! AA seçim sonuçlarını paylaştığımız için özür dileriz!

Posta.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Coşkundeniz, Anadolu Ajansı’nın gerçeği yansıtmadığı öne sürülen oy oranlarını yayınladıkları için okuyucularından özür diledi.

Yerel seçimde oy sayma işleminin başlamasının ardından ilk sonuçlar gelmeye başladı. Ancak, sandıkların açılmasının ardından gündem partilerin aldığı oy oranları değil, Anadolu Ajansı ile Cihan Haber Ajansı’nın servis ettiği oranlar arasındaki fark oldu.

CHA İstanbul’da CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’ü, AKP’nin adayı Kadir Topbaş’ın önünde gösterirken, AA’ya göre Kadir Topbaş, Mustafa Sarıgül’e en az 10 puan fark atmış durumda.

AA’nın verdiği oy oranları sosyal medyada tartışma konusu olurken, seçim sonuçları için AA’yla anlaşma yapan Posta.com.tr’in Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Coşkundeniz, Twitter üzerinden okuyucularından özür diledi.

Mehmet Coşkundeniz, “özeleştiri: http://posta.com.tr olarak AA'ya güvenip anlaşma yaptık. Ama sonuçları hem geç veriyorlar hem alakasız rakamlar iletiyorlar. AA'dan kaynaklanan bu durum nedeniyle ben http://posta.com.tr okurlarından özür diliyorum” dedi.