Gündem
17 Tem 2012 15:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:55

POPSTAR BAYHAN HANGİ DİZİDE ROL ALACAK? (MEDYARADAR- ÖZEL)

Popstar yarışmasıyla ünlenen şarkıcı Bayhan Gürsoy da dizi oyuncusu oldu.. VİDEO

Popstar yarışmasıyla ünlenen şarkıcı Bayhan Gürsoy Samanyolu TV'nin Ramazan için hazırladığı Kendimize Doğru'da rol alacak.

Kendimize Doğru, 19 Temmuz Perşembe günü izleyicilerle buluşuyor. Her gün saat 19.30’da ekrana gelecek olan Kendimize Doğru, karşıt dünya görüşüne sahip sıcacık bir kasabanın sakinlerinin sosyal hayattaki çatışmalarını mizahi bir dille anlatıyor.

Çeşitli nedenlerden dolayı vatani görevini geciktirmiş bir asker rolüyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan ünlü şarkıcı Bayhan’ın da rol aldığı Kendimize Doğru ile Ramazan boyunca seviyeli bir mizah izleyeceksiniz.
 
Yapımcılığını Mustafa Kartal’ın, yönetmenliğini Ali Demirel’in üstlendiği Kendimize Doğru’nun başrollerini Fatih Murat Teke, Şeyma Burcu Gül, İbrahim Raci Öksüz, Gülçin Hatıhan, Mustafa Kadıoğlu, Özer Tunca, Deniz Yeşil Mavi, Özden Özgürdal ve Bayhan Gürhan paylaşıyor.
 
Kendimize Doğru Hakkında:
Hemen her konuda görüş ayrılığına düşen şirin bir kasabanın sakinleri, dini konularda da anlaşamamaktadır. Dini duyarlılığa sahip kasabalının bir kısmı namaz kılıp bir araya gelebilecekleri bir cami yapılmasını talep ettiklerinde, bu anlaşmazlık iyice ayyuka çıkar. Bu fikre karşı çıkan diğer grup ise, cami için uygun bir yer olmadığını iddia eder. Belediye başkanı Turgay’ın cami fikrine karşı çıkmasıyla iş inada biner.
 
Ailevi sorunlarından kaçıp şehirden kasabaya gelen Emir’in burada kalmaya karar vermesiyle işler iyice karışır. Ailesinin zoruyla Hukuk Fakültesi’ni bitiren Emir, avukat olmak yerine kasabada İmam olmayı tercih etmiştir. Bunun için, dedesinin ricası üzerine gittiği İmam Hatip Lisesi’nden kalma dini bilgilerinin yeterli olacağını düşünür. Ancak zamanla kendisine akseden problemleri çözmekte bunun yeterli olmayacağını öğrenerek, kendini geliştirme yoluna gider. Ancak şartlar ne olursa olsun kasabaya gelmiş olmak Emir için büyük şanstır. Çünkü Emir, hayatının kadınıyla burada tanışır ve iç derinliğini burada kazanır..

İŞTE DİZİNİN İLK FRAGMANI :

MEDYARADAR- ÖZEL