Televizyon
10 Oca 2023 15:32 Son Güncelleme: 10 Oca 2023 15:37

Polis kaçak maç izleyenlerin evlerini basacak

BeinSports'un şikayeti üzerine Süper Lig maçlarını yasadışı izleyen yaklaşık bin haneye Emniyet'ten uyarı baskını gelecek... İzleyicilere büyük bir soruşturma geçirebilecekleri şeklinde uyarı yapılacak...

Türk futbolunun kanayan yarası kaçak yayınlar için Türk Emniyeti tarihte eşi benzeri görülmemiş bir operasyona hazırlanıyor.

Fotospor'un haberine göre; TFF, Kulüpler Birliği ve BeinSports'un şikayeti ile Emniyet yasadışı Süper Lig maçları yayınına yönelik olağanüstü bir operasyon hazrılığında...

Operasyon kapsamında yaklaşık bin haneye uyarı baskını düzenlenecek. İzleyicilere büyük bir soruşturmanın parçası olabilecekleri yönünde uyarılar yapılacak.

Devam eden soruşturma kapsmında kaçak maç yayını izleyenler arasında dev bir veri tabanı oluşturuldu. Maçları kaçak olarak izleyenlerin evlerine uyarı olarak gidecek polis, büyük bir ceza ile karşılaşabilecekleri konusunda uyarılacak.

TFF, Kulüpler Birliği, BeinSports'un şikayeti ile Emniyet hali hazırda özellikle yurt dışı kaynaklı olarak Süper Lig maçlarını kaçak yayınlayan yasadışı yayın ağları konusunda başta Almanya, Hollanda ve Fransa Emniyetleri ile bağlantı kurdu.