Magazin
25 Kas 2012 10:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:25

POLAT ALEMDAR'DAN ŞAŞIRTAN ESPRİ; "MUHARREM ABİ'Yİ ZİYARETE GELDİK"

Ahmet Çalık ve Adnan Polat'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Muharrem iftarında tanınmış isimler bir araya geldi.

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık ve Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Muharrem ayı iftarı, iş, sanat, spor ve siyaset camiasından tanınmış birçok ismi bir araya getirdi. Geceye katılanlar birlik beraberlik mesajı verdi.

Ahmet Çalık ve Adnan Polat, basın mensuplarına günün önemi hakkında açıklamalarda bulundu. Ahmet Çalık, "Adnan Polat ile birlikte Muharrem ayının 10. günü vesilesiyle bir oruç açma organizasyonu tertipledik. Ramazan da bizim Muharrem de bizim dedik. Bütün Müslümanların ortak fikiridir. Bu kardeşlik oruç açması gönüllerimizde düşüncelerimizde bu toprakta yaşayan insanların birlik ve dirliğini göstermesi bakamında çok güzel bir organizasyon yaptık. Oruç tutanların oruçlarını Allah kabul etsin. Vatanımızın birlik ve beraberliği sürekli olsun." dedi.

Adnan Polat da "Ramazanda iftar yemeği verdi. Hz. İmam Hüseyi'nin şehit edildiği gün oruç açma daveti veriyoruz. Burada bir amaç var. Türkiye'nin birlik beraberliğinin oluşmasıdır. Bazı kesimler bu birlik ve beraberliği istemeyebilir ama biz bu yemekte birlik ve beraberliği ortaya koyduk." diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sezin Tanrıkulu da "Muharrem ayında güzel bir iftarda buluştuk. Muharrem ayının yasını içimde hissediyorum." şeklinde konuştu.

NECATİ ŞAŞMAZ: RAMAZAN ABİ İLE MUHARREM ABİYİ ZİYARETE GELDİK

Sanatçı Necati Şaşmaz, Ramazan'ında Muharrem'inde kendilerinin olduğunu ve Ramazan abi ile Muharrem abiyi ziyarete geldiklerini söyledi. Oruç açma iftarında medya mensuplarına açıklamalarda bulanan Necat Şaşmaz, kendi dizilerinde de her zaman ezilen ve mağdur olan tarafın yanlarında olduklarını ve dizilerinde bu olaylara yer verdiklerini ifade etti.

İşadamı ve Galatasaray'ın eski yöneticilerin Ali Haşhaş da "Bizim aramızda ayrılık gayrılık yok. Bu akşam dualarımızı edeceğiz. Ülkemizin birlik ve beraberliği ihtiyacı var. Bunun herkes farkındadır. Komşularımızda sorunlar yaşanıyor. Ama bizde yaşanmıyor. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var." şeklinde konuştu.