Televizyon
02 Kas 2010 10:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

PATLAMA ANINA İLİŞKİN GÖRÜNTÜLER HANGİ KANALLARDA YAYINLANDI? HANGİ BÜLTEN RAKİPLERİNİ GEÇTİ? VİDEO

Taksim'deki kanlı saldırıya ilişkin ana haber bültenleri birbirleriyle yarıştı.

Taksim’deki kanlı saldırıya ilişkin ana haber bültenleri birbirleriyle yarıştı. Bütün kanallar, bültenleri 15’i polis 32 kişinin yaralandığı kanlı saldırıya yıkmıştı.

İki kanal yaptığı haberlerle farkını ortaya koydu.

SHOW HABER HERKESİ ATLATTI

 Bunlardan birinci Show haber merkeziydi. Patlamaya ilişkin güvenlik kamera görüntülerini ele geçirmişlerdi.

Hem patlama anı hemde canlı bombanın saldırı öncesi görüntüleri yayınlandı. İstihbarat şefi Ozan Pezek’in özel haberi uzun uzun yayınlandı. Show haber merkezi özel görüntülerle farkını ortaya koydu. Rakipleriyle olan yarışta öne geçti. Diğer kanalların haberleri büyük orandı ayndıydı. Bilgi ve görüntüler, birbirlerinin kopyası gibiydi.

KANALTÜRK FARKINI ORTAYA KOYDU..


Diğer ana haber bültenlerinden farklı olan bir diğer kanalsa KANALTÜRK’tü. Show’da yayınlanan patlama anı ve saldırgan ilişkin görüntüler onlarda da yayınlandı.

Özel haber logosuyla verilen görüntülerde, saldırganın görüntüsü ve patlama anına ilişkin görüntüler vardı. Bir işyerinin güvenlik kameralarından alınmıştı.

SHOW TV’nin almayı başardığı görüntüler onlarda da vardı. Ömer Çağlak imzasıyla yayınlanan görüntüler uzun uzun verildi.

Kanaltürk haber merkezi’nin, diğer bültenlerden bir farkı daha vardı. İkinci bir özel haberleri yayınlandı. O’da 3 polis memurunun ölümden döndüğü polis aracıydı.

Aynı muhabir şarapnel parçalarıyla delik deşik olan lüks ekip otosunu bulmuş, yakından, içini, dışını görüntülemeyi başarmıştı.

Araçtaki görüntü, dehşetin en çarpıcı fotoğrafıydı..

Özel haber logosuyla yine uzun uzun yayınlandı.

 Show Tv ve Kanaltürk haber merkezi, yapılan özel haberlerle rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi başardılar….

 MEDYARADAR/ÖZEL