Magazin
28 Haz 2011 23:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:30

PARMAKLARININ UCUNDA SERVET VAR! KİMİN MÜCEVHERİ DAHA PAHALI?

Hollywood'un ünlü yıldızlarının parmaklarında taşıdıkları yüzükler adeta bir servet değerinde.

Hollywood'un ünlü isimlerinin nişan yüzükleri nefesleri kesecek türden.

Parmaklarındaki devasa büyüklükteki yüzüklerin her biri bir servet değerinde

KIM KARDASHIAN
Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Kris Humhpries'ten evlenme teklifi alan Kim Kardashian'ın yüzüğü şu an Hollywood'un en büyük yüzüğü. Lorraine Schwartz'ın tasarladığı yüzüğün ortasındaki taş 16.5 kırat büyüklüğünde. Taşın iki yanında da ikişer kıratlık taşlar bulunuyor. Yüzük 1 milyon dolar değerinde.

NATALIE PORTMAN
Ünlü kareograf Benjamin Millepied, Portman'a 110 bin dolarlık bir yüzükle evlenme teklif etti. 4 kıratlık yüzüğü ünlü balet Jamie Wolf tasarladı.

BEYONCE KNOWLES
2008 yılında gizlice prodüktör ve şarkıcı Jay-Z ile evlenen Beyonce'nin nişan yüzüğü 5 milyon dolar değerinde! Lorraine Schwartz tasarımı 18 kıratlık yüzük Hollywood'un en iddialı yüzüklerinden biri.

REESE WITHERSPOON
Menajer Jim Toth, Witherspoon'a 4 karatlık bir yüzükle evlenme teklif etti. Çok nadir olan Ashoka kesimli pırlantanın kullanıldığı yüzük 250 bin dolar değerinde.

VICTORIA BECKHAM
David Beckham, Victoria Beckham'a 3 kıratlık Boodle& Dunthorne tasarımı bir yüzükle evlenme teklif etti. Ancak Beckham, çoğunlukla eşinin kendisine daha sonra satın aldığı 19 kıratlık Chopard marka bir yüzüğü takıyor.

KATE HUDSON
Muse grubunun solisti Matt Bellamy, Hudson'a 6 kıratlık yüzükle evlenme teklif etti. 200 bin dolar değerindeki yüzüğü Bellamy kendi tasarladı.