Gündem
03 Şub 2012 16:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:18

PANKARTI AÇANLAR FENERBAHÇELİ ÇIKTI!

"Süleyman Seba'yı, Aziz Yıldırım'ı seviyoruz... ve... Özlüyoruz..." Beşiktaşlılar imzalı bu pankart ortalığı karıştırdı.

Dün akşam oynanan Samsunspor-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından İstanbul'a dönen Fenerbahçe kafilesine havalimanında Beşiktaşlı taraftarlar(!) tarafından bir pankart açıldı. Ancak pankartta "Beşiktaşlılar" imzasını yer almasına rağmen, siyah beyazlılar ayağa kalktı.

Çünkü pankart her ne kadar eski efsanevi başkan Süleyman Seba'yı övse de, ezeli rakip Fenerbahçe'nin başkanı Aziz Yıldırım'ı da övüyordu. Olay Fenerbahçe resmi internet sitesinden de fotoğraflarla aktarılınca sosyal medyada bir tartışma başladı. Hiçbir Beşiktaşlı grup pankartı üstlenmezken, siyah beyazlı ekibe gönül veren taraftarlar da böyle bir pankartı Beşiktaşlılar'ın açmayacağını belirtti.

FENERBAHÇELİLER ORGANİZE ETMİŞ
Bu olayın ardından fotoğraflardan yola çıkılarak; "Süleyman Seba'yı, Aziz Yıldırım'ı seviyoruz... ve... Özlüyoruz... Beşiktaşlılar" yazılı pankartı Fenerbahçeli taraftarların yazdığı ortaya çıkartıldı.

 "Ariel Ortega" için Beşiktaşlılar'ın sarı lacivertlilerin tribününde açtığı pankarta benzer bir gönderme yapmak isteyen pankartın, Genç Fenerbahçeliler grubunun Pendik oluşumu tarafından hazırlandığı kaydedildi.