Spor
26 Ara 2023 20:03 Son Güncelleme: 26 Ara 2023 20:07

Panathinaikos Fatih Terim'i resmen açıkladı!

Panathinaikos, teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in getirildiğini açıkladı.

Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk yarışı veren Panathinaikos, Fatih Terim ile 1,5 yıllık anlaşmaya vardı. Yunanistan ekibi Panathinaikos, teknik direktörlük için Fatih Terim ile anlaşma sağladı.

Yunan kulübünden yapılan duyuruda: "Hoş geldin İmparator Fatih Terim." ifadeleri kulanıldı.

Son olarak 2021-22 sezonunun yarısına kadar Galatasaray'da görev alan tecrübeli teknik adam, daha sonra herhangi bir takımda çalışmamıştı. Yarın sabah saatlerinde Yunanistan'a gidecek olan Fatih Terim'in gün içinde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

13 YILDIR ŞAMPİYON OLAMIYORLAR

13 yıldır şampiyonluk özlemi çeken yeşil-beyazlı takım, Yunanistan Ligi'nde 34 puanla ikinci sırada yer alıyor. Liderlik koltuğunda 35 puanla PAOK oturuyor.

BASKETBOLDA ATAMAN, FUTBOLDA TERİM

Panathinaikos futbol takımının Fatih Terim ile anlaşma durumunda kulübün iki ana branşının da birinci adamı Türk olacak. Panathinaikos'un basketbol takımı yazın başantrenörlüğe Ergin Ataman'ı getirmişti. Panathinaikos Futbol A Takım teknik direktörlüğüne Fatih Terim'in getirilmesi durumunda kulübün iki ana branşında da antrenör olarak iki Türk görev almış olacak.

YUNANİSTAN'DA FATİH TERİM ÇILGINLIĞI!

Fatih Terim'in Panathinaikos ile anlaştığı haberleri kısa sürede Yunanistan'da manşetlere taşındı.

Yunan basınındaki Fatih Terim yansımaları şu şekilde:

TE NEA: PANATHINAIKOS'TA FIRTINALI GELİŞME

"Panathinaikos için yıkım. Panathinaikos, komşu ülkeden gelen tüm bu açıklamalara tepki vermiyor. Yeşiller hiçbir şeyi reddetmedi. Ve zaman geçtikçe bu muhtemelen onların kontrolünden çıkar."

SPORTIME: TÜRKİYE'DEN BOMBA HABER

"Panathinaikos'un Yunanistan'a ve Süper Ligi'ne Fatih Terim'i getirmeye hazırlandığı yönündeki yayınlar Türkiye'de büyük ses getirdi."

PARASKHNIO: PANA'NIN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ FATİH TERİM

"Panathinaikos'ta hızlı gelişmeler yaşanırken başkan Giannis Alafuzos, 2,5 yıllık işbirliğinin ardından Ivan Jovanoviç'i görevden alarak yerine Türk teknik direktör Fatih Terim'i getirmeye karar verdi."

KOUTIPANDORAS: PANA'DA BOMBA! JOVANOVIC GİTTİ TERİM GELDİ

"Panathinaikos'un futboldaki yeni teknik direktörü Fatih Terim olarak düşünülmeli. Türk teknik adam, yonca yedek kulübesinde Ivan Jovanoviç'in yerini alacak."