Gündem
06 Şub 2024 11:32 Son Güncelleme: 06 Şub 2024 11:33

'Palalı Sabri Cinayeti'nde yeni gelişme! Neden öldürüldüğü belli oldu

Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere pala ile saldırmasıyla tanınan ve 'Palalı Sabri' olarak bilinen Sabri Çelebi'nin Beyoğlu'nda öldürülmesiyle ilgili soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Çelebi'ye ateş açan 6 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gezi Parkı olayları sırasında, Beyoğlu'nda göstericilere palayla saldırmasıyla bilinen "Palalı Sabri", Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de öldürülmüştü. İddiaya göre, Sabri Çelebi eski ortağının iş yerine giderek oradakilerle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Sabri Çelebi ve beraberindekiler araca bindi. O sırada arkadan gelenler ile yeniden tartışmaya başladı. Bu sırada karşı tarafın çalışanlarından Çetin G. silahını çıkararak art arda ateş etti. Sabri Çelebi, vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle yaşamını yitirdi.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Çevredeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayet şüphelisini ve olaya karışan kişileri tespit etti. Polis ekipleri 13 farklı adrese yaptığı operasyonda cinayet zanlısı Çetin G. ile 7 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri alınan şüpheliler Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Şüphelilerden 2'si 'Kasten öldürme' suçundan 4'ü ise 'Suçluyu kayırma' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KÜFÜRLEŞME CİNAYETLE SONUÇLANDI

Sabah'ın haberine göre, cinayetin nedeni ise ortaya çıktı. Sabri Çelebi, gittiği iş yerinde C.K'nın çalışanları ile küfürlü tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine Çetin G., belinden çıkardığı silahla Çelebi'ye 9 el ateş ederek ağır yaraladı., Çelebi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yanında bulunan bir adamı da yaralandı.