Televizyon
17 Mayıs 2014 09:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:11

Özkök'ten Beki'ye şaşırtan benzetme; Akif bana tecavüz etti!

Ertuğrul Özkök, canlı yayında, "Akif bana tecavüz etti" deyince Akif Beki bile neye uğradığını şaşırdı...

Başbakan Erdoğan'ın eski basın danışmanı ve hükümet sözcüsü Akif Beki, Aslı Aydıntaşbaş'la birlikte hazırlayıp sunduğu "Karşı Gündem"den ayrıldıktan sonra ekranda tek başına at oynatmayı yeğledi ve CNN Türk'te "Baştan Sona" adlı programı hazırlayıp sunmaya başladı.

Programının dün akşamki konuğu ise Hürriyet'in eski genel yayın yönetmeni şimdinin köşe yazarı Ertuğrul Özkök'tü.

Özkök'ün Soma izlenimlerini anlattığı program, Akif Beki'nin Aslı Aydıntaşbaş'la sunduğu "Karşı Gündem" kıvamındaydı.

Ertuğrul Özkök, programda Başbakan Erdoğan'ın Özel Kalem Müdür Yardımcısı ve Müşaviri Yusuf Yerkel'in madenci yakınına attığı tekmeyi değerlendirirken öfkesine hakim olamadı. Yusuf Yerkel'i savunan AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik'i de eleştirdi.

Akif Beki de "Savunulacak tarafı yok" dese de Hüseyin Çelik gibi Yusuf Yerkel'in kendisini savunduğunu söylemeye çalıştı ama sözlerine kendisi bile inanmadığı için yarım ağızla çıktı ağzından.

Buna karşı Akif Beki, Gezi olayları sırasındaki Kabataş iskelesindeki türbanlı kadına sözde saldırıyı tekrar gündeme getirdi.

Tartışmanın tam burasında öfkelenen Ertuğrul Özkök, kameralarda olmayan bir iddiaya örnek verirken kimsenin beklemediği bir pot kırdı ve şunları söyledi:

"Akifciğim ben şuradan çıkarım 'Akif bana tecavüz etti içerde' derim. Tamam mı. Sana gelirler derler ki, kardeşim kameralar var mı burda? Akif tecavüz etti mi yayın sırasında, yayında ara verildi, Ertuğrul'a saldırdı mı? Yumruk attı mı...?"

Özkök'ün bu sözlerini kesen Akif Beki, gülmemek için kendisini zor tutarak, "Bu çok fahiş bir örnek oldu" dedi.

Özkök de canlı yayında kötü bir örnek verdiğini anlayıp, fantazisini değiştirdi. "O zaman tersini alalım ben sana yumruk atayım..." diyerek konuşmasını sürdürdü.