Magazin
26 Mar 2023 10:43 Son Güncelleme: 26 Mar 2023 10:49

Oyuncu Engin Öztürk'ün panik gecesi! Arkadaşının eşiyle görüntülendi!

'Sıfırıncı Gün' adlı dizide 'Özgür' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Engin Öztürk, Sarp Apak'ın eşi Bengisu Apak'la görüntülendi. Ünlü oyuncu kendisini görüntüleyen basın mensuplarını fark edince bir anda hem panikledi hem de sinirlendi.

Son olarak TV8'de yayımlanan ve beklenen ilgiyi görmeyince final yapan 'Sıfırıncı Gün' adlı dizide 'Özgür' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Engin Öztürk, Ulus’taki bir mekânda arkadaşları Mustafa Aksakallı, Esra Ruşan ve Sarp Apak’ın eşi Bengisu Apak’la görüntülendi. Ünlü oyuncu muhabirleri görünce bir hayli panikledi.

PANİKLEYİP YÜZLERİNİ GİZLEDİLER

Hürriyet gazetesinden Sayit Durmaz'ın haberine göre; Engin Öztürk, bulundukları mekândan sabaha karşı Esra Ruşan ve Bengisu Apak’la birlikte ayrıldı. Görüntülendiklerini anlayan grup, saklanmak için yüzlerini gizledi.

 

Kuruçeşme’ye doğru giden Engin Öztürk, aracını sürttü. Sürtme sonrasında Öztürk'ün aracında küçük hasarlar oluştu. Esra Ruşan’ı evine bırakırken görüntülenen Engin Öztürk, kendisini görüntülemeye devam eden muhabirlere çıkıştı.

Öztürk, muhabirlere “Arkadaşlar neden takip ediyorsunuz? Yanımdakilerden biri çok yakın arkadaşım, diğeri de yakın bir arkadaşımın eşi. Beni takip ettiğiniz için bu açıklamayı yapma gereği duydum” diyerek tepki gösterdi.