Gündem
12 Mayıs 2013 16:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

OYUNCU ELİNİ BAYRAĞA UZATTIĞI AN ''EYVAH'' DEDİM!

Salih Kuşu dizisinde Galatasaray Bayrağını çöpe atılınca sosyal medya ayaklandı, dizinin senaristi Gani Müjde açıklama yaptı.

Salih Kuşu dizisinde fanatik Fenerbahçeli bir karakteri canlandıran Levent Ülgen rol gereği Galatasaray Bayrağını çöpe atınca sosyal medya ayaklandı. Dizinin senaristi Gani Müjde A Haber’de Şirin Sever’in sunduğu Jurnal’de dizideki bayrak krizini yorumladı.

İZLERKEN OYUNCU ELİNİ BAYRAĞA UZATTIĞI AN "EYVAH" DEDİM

- Sen twitter üzerinde tepki olarak dedin ki "Haberimiz yoktu o sahneden" böyle bir sahneden haberinin olmaması mümkün mü?

Biz senaryoları yazıp yönetmenlere teslim ediyoruz, onlar yorumlar yapabiliyor, zararlı yorumlar da yapabiliyor, bunu kontrol edemiyoruz, yapımcı kanal kontrol ediyor. Senarist olduğumuz için ben senaryoyu verdikten sonra sorumluluğum biter. Ben yurt dışındaydım, uğur yapayım, yayında izleyeyeyim dedim. Salih yürüyordu, bayrakları görüyordu, "bir gün herkes Fenerli olacak" diyordu, bayrağa elini uzattığı an "Eyvah" dedim, "Ne yapacak bu adam bayrağa" Ben yüzlerce dizimi yayında izledim

- Niye böyle yapıyorsun?

O da benim totemim. Yapımcı olunca seyrediyorum önceden ama senarist olduğum zaman yayında izliyorum.

POPÜLER BEN OLUNCA KABAK BENİM BAŞIMA PATLADI

- Yönetmen Ersoy Güler açıklama yaparak sorumluluğu üstlendi ve istifa etti, tek kişiye sorumluluk yüklemek doğru mu?

Şöyle doğru, senaryoda varsa ve yönetmen çektiyse doğru değil, ama senaryoda yokken eklemesi sorumluluğu ona yükler. Aslında çok da iyi bir rating aldı. Beni bu kadar GS taraftarıyla karşı karşıya bırakması hoş değildi. O da farkında, o da üzüldü. En popüler ben olunca kabak benim başıma patlıyor