Televizyon
11 Tem 2011 17:26 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:33

'ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ SENARYOSU İLE İLGİLİ ÇIKAN HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR!

D Yapım, “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin yeni dönem senaryosu hakkında sosyal medyada paylaşılan haberleri yalanladı...

D Yapım, Kanal D’nin büyük beğeni ile izlenen “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin yeni yayın dönemine ait senaryosu hakkında, sosyal paylaşım sitelerinde yer alan ve dizinin başrol oyuncularından Aras Bulut İynemli tarafından paylaşılıyor gibi gösterilen bilgilerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Açıklamada Aras Bulut İynemli adına açılan site hesaplarının sahte olduğu ve oyuncunun hiçbir sosyal paylaşım sitesinde hesabı ya da internet sayfası bulunmadığı belirtildi.

Aras Bulut İynemli ise D Yapım aracılığı ile şu açıklamayı yaptı:

“Son günlerde  çeşitli sosyal paylaşım sitelerinde  benim ağzımdan yazılmış gibi gösterilen  bilgilerden ve sahte hesaplardan büyük rahatsızlık duymaktayım. Set ve çalışma programımızın yoğun olmasından dolayı sosyal paylaşım sitelerini takip edemiyorum. O nedenle  ne Twitter ne de Facebook hesabım bulunmamaktadır.  Benim adıma açılan hesaplar sahte, yazılanların da hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Sosyal medya da  adımı kullanarak yazılan bilgilerin dikkate alınmamasını rica ederim.”