Gündem
30 Eyl 2011 09:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:51

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ OYUNCULARI REINA'YA NEDEN ALINMADI?

Reina'dan açıklama. Öyle Bir Geçer Zaman Ki oyuncuları neden mekana alınmadı?

Reina’dan açıklama

Geçtiğimiz günlerde popüler bir dizinin popüler oyuncularının Reina’ya alınmadıklarına dair bir haber çıkmıştı gazetelerde.
Ben de “Haberlerde neden bunun nedeni açıklanmıyor?” diye sormuş, ardından da “Yoksa bu bir reklam çalışması mı?” demiştim. Reina’dan Ali Ünal imzalı bir açıklama geldi. Açıklamayı yayınlıyorum:
* * *
Sayın Ahmet Hakan...
Bu yıl 10. yılını kutlayan, sadece Türkiye’de değil dünyada haklı bir üne sahip olan Reina ile ilgili yazdıklarınızı okuduk, üzüldük.
Dünyanın sayılı mekânları arasında gösterilen Reina, mekâna gelmek isteyenlere asla onur kırıcı ve aşağılayıcı biçimde davranmamıştır. Dünyanın neresine giderseniz gidin özel mekânların giyim kuşamdan davranışlara kadar bir dizi yazılı olmayan kuralları vardır. İçerideki ortama uymayacak şekilde giyinen kişilerin mekâna girmesine izin verilmez.
İşletmemizde pazar günleri dışında eşofman, şort, terlik, kapüşonlu vs. kıyafetlerle misafirleri ağırlamıyoruz. Bunun sebebi Reina’nın kalitesi ve şıklığıdır.
“Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinin genç oyuncuları Aras Bulut İynemli, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Tolga Güleç’in mekâna alınmaması, standart kurallarımız gereğidir.
Sadece oyuncular için bu kurallar geçerli değildir, herhangi bir müşteri de aynı şekilde Reina’ya girmeye çalışsa bu mümkün olmayacaktır. Bu kural, kişileri aşağılamak için değil, uyulması gerektiği için uygulanmaktadır.
Neticede Reina, sadece bir gece kulübü olmayıp İstanbul’un en iyi altı restoranını bünyesinde bulunduran bir mekândır. İnsan kalitesi, giyim kuşamı bizim için önemlidir. Bir jean üzerine gömlek de bizim için yeterli şıklığa sahiptir.
Konuya bu çerçevede yaklaştığımızı bilmenizi ister, saygılarımızı sunarız.

Ahmet Hakan/Hürriyet