Gündem
08 Ağu 2023 16:43 Son Güncelleme: 08 Ağu 2023 16:49

Otobüste infial yaratan görüntüler! Pet şişeye idrarını yapan yabancı uyruklu şahıs araçtan atıldı

İstanbul'da bir yolcu otobüsünde kaydedilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem yarattı. Yabancı uyruklu bir şahıs seyir halindeki otobüste kadın ve çocukların gözleri önünde pet şişeye idrarını yaptı. Olayı fark eden yolcuların tepki gösterdiği şahıs, otobüs şoförü tarafından araçtan atıldı.

İstanbul'da bir yolcu otobüsünde kaydedilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem yarattı. Yabancı uyruklu bir şahıs seyir halindeki otobüste kadın ve çocukların gözleri önünde pet şişeye idrarını yaptı.

GÖZLERDEN UZAKLAŞMAYA ÇALIŞTI AMA...
Olayı fark eden yolcuların çok sert tepki gösterdiği şahıs, arkadaşının yanına oturarak gözlerden uzaklaşmaya çalışsa da durum muavine bildirildi.

 ŞOFÖR TARAFINDAN OTOBÜSTEN ATILDI
Pet şişeye idrarını yapan yabancı uyruklu şahsı işaret eden vatandaşların tepkisi üzerine olay yerine gelen şoför, kolundan tuttuğu şahıs ve arkadaşını araçtan attı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ
Otobüsteki yolculardan biri tarafından cep telefonuyla saniye saniye kaydedilen görüntüler, sosyal medyada da çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı. Yaşananlara tepki gösteren kullanıcılar, eleştirilerini yaptıkları yorumlarla gösterdi.