Gündem
11 Kas 2011 10:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:59

OTELDE YUMRUK YUMRUĞA!

Kuşadası Alkoçlar Otel'de geçen salı sahne alan Deniz Seki'nin kardeşi Serdar Seki ile orkestra şefi Murat Yeter'in yumruk yumruğa kavga ettiği ortaya çıktı.

Geçen salı Kuşadası Alkoçlar Otel’de sahne alan Deniz Seki’nin kardeşi Serdar Seki ile orkestra şefi ünlü müzisyen Murat Yeter’in yumruk yumruğa kavga ettiği ortaya çıktı. Seki’nin aynı zamanda menajerliğini yapan ve kliplerini yönetmen kardeşi Seki ile bir dönem beraberlik de yaşadığı Murat Yeter’in arasında aylar öncesine dayalı bir husumet olduğu öğrenildi. Serdar Seki’nin kendisine "Karı gibi adamsın" yazılı mesaj attığını belirten Yeter, kavgayı polise aksettirmeye gerek duymadığını belirterek şöyle konuştu:

"Serdar Seki 4 - 5 ay önce Sezen provasına giderken telefon açıp bana bağırdı. Ben de yüzüne telefonu kapattım. Bana sonra ’Karı gibi adamsın’ diye mesaj attı. Ben de bu durumu Deniz Seki’ye anlattım. ’Kardeşin böyle bir şey yaptı, ayağını denk alsın, doğru dürüst davransın’ dedim. Aylar sonra bayram konseri için bir araya geldik. Bayramını kutladım, selamımı almadı. En azından selamımı almasını söyledim. Bana ’Senin selamın bende geçmez, gel görüşelim’ dedi. Beni kavgaya davet etti. ’İşten önce bana böyle amatörlük yapma, konserden sonra görüşelim’ dedim.