Magazin
25 Şub 2022 09:03 Son Güncelleme: 25 Şub 2022 09:06

Oscar ödüllü oyuncu Ukrayna'da ortaya çıktı

Oscar ödüllü aktör Sean Penn'in Rusya'nın 'işgali' hakkında bir belgesel çekmek için Ukrayna'da olduğu ortaya çıktı.

Vice Studios, Hollywood’un ünlü yönetmen ve oyuncularından Sean Penn'in Rusya'nın işgali hakkında bir belgesel çekmek için Ukrayna'da olduğunu doğruladı. Oscar ödüllü aktör, Perşembe günü Ukrayna'nın başkenti Kiev'de hükümet yetkililerinin brifingi sırasında göründü.

Sean Penn en son Kasım 2021'de Ukrayna'yı ziyaret etmiş ve ülke ordusunu ziyaret ederek belgeselinin hazırlıklarına başlamıştı. Sean Penn'in Kasım gezisinin fotoğrafları Ukrayna Müşterek Kuvvetler Operasyonu Basın Servisi tarafından yayınlanmıştı.

Newsweek, Sean Penn'in Cumhurbaşkanlığı Ofisini ziyaret ettiğini, başbakan yardımcısı Iryna Vereshchuk'un yanı sıra yerel gazeteciler ve Ukrayna ordusunun üyeleriyle görüştüğünü yazdı. 

CEMAL KAŞIKÇI RAFA KALKMIŞTI

Sean Penn, İstanbul’da Suudi Arabistan konsolosluğunda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın belgeselini yapmak için yürüttüğü çalışmaları 2018'de rafa kaldırmıştı. Ünlü yıldız, İstanbul’daki Suudi Arabistan Konsolosluğu’nda cinayete kurban giden Cemal Kaşıkçı’nın belgeselini yapmak için Türkiye’ye de gelmişti.