Magazin
14 Ara 2023 11:10 Son Güncelleme: 14 Ara 2023 15:15

Orçun İynemli’nin eşi ifadesini değiştirdi! “Eşim uyuşturucu satmıyor, kullanıyor”

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin ağabeyi Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli tarafından yapılan darp ve uyuşturucu ihbarı sonrası yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin kendisi gibi oyuncu olan ağabeyi Orçun İynemli'nin eşi Eda İynemli eşi tarafından darp edildiğini belirterek suç duyurusunda bulunmuştu.

Olay 22 Ekim günü Eda ve Orçun İynemli'nin Beşiktaş ilçesinde bulunan ikametinde meydana gelmişti. Evli çift birlikte aldıkları alkol sonrası tartışmaya başlamış, tartışma büyümeye başlayınca iddiaya göre oyuncu Orçun İynemli eşi Eda İynemli'yi darp etmişti.

UYUŞTURUCUYU 2 BİN LİRA KARŞILIĞINDA SATIN ALDI

Eda İynemli'nin ihbarı sonrası emniyet güçleri evde yapılan aramada 50 gram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirdi.

Sabah'ın haberine göre olay sonrası Orçun ve Eda İynemli çiftinin ifadesinin detayları ortaya çıktı. Orçun İynemli ifadesinde söz konusu narkotik maddeleri 2 bin lira karşılığında satın aldığını, evde yetiştirdiği maddenin ise henüz olgunlaşmadığını söyledi.

Söz konusu maddeleri kullandığını belirten İynemli, satma amacının bulunmadığını uyuşturucu maddeyi son kez içmek için aldığını ifade etti.

"EŞİME KIZDIĞIM İÇİN SATIYOR DEDİM"

Eda İynemli olay sonrası tekrar verdiği ifadesinde polisleri ikametine aldığında eşiyle arasında yaşanan darp konusundan dolayı sinirli olduğu için uyuşturucu maddeleri sattığı yönünde ihbarda bulunduğunu ancak gerçeğin bu şekilde olmadığını söyledi.

Eda İynemli ifadesinin devamında eşinin son kez uyuşturucu madde içmek için söz konusu maddeleri aldığını daha sonra psikiyatrik tedavi göreceklerini belirtti.

HABER ERİŞİM ENGELİNE RED

Haberlerin erişime engellenmesi talebinde bulunan İynemli, söz konusu haberlerin asılsız ve gerçekten uzak olduğunu iddia etti. Özel hayatının ihlal edildiğini belirten ünlü oyuncu haberlerin erişime engellenmesini talep etti. Hâkimlik talebi reddetti.