Gündem
22 Tem 2012 15:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:56

''ONE MINUTE HİÇ AKLIMDAN ÇIKMADI''

Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Nathalie Cardone son klibinde Atatürk ve Başbakan Erdoğan'ı da oynattı.

Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Nathalie Cardone son albümüyle aynı adı taşıyan ’New Generation - Yeni Nesil’ adlı şarkısının klibinde Atatürk ve Başbakan Erdoğan’ı da oynattı.

Söz ve müziğin Cardone’ye ait olduğu şarkıda dünya tarihine yön veren liderlerle savaş karşıtı mesajlar veriliyor. Klip’te Hitler, George Bush gibi liderler savaşla özdeşleştirilirken, Atatük, Gandhi, Che Guavera da barışı temsil ediyor. Cardone, Türk yönetmen Orhan Varol’un çektiği klipte neden Atatürk ve Erdoğan’a yer verdiğini anlattı:

ATATÜRK MÜTHİŞ BİRİ: Nasıl ki Fransa’nın sembolü General De Gaulle ise, Gazi Mustafa Kemal de Türkler için önemli bir sembol ve Türkiye’yi temsil ediyor. Atatürk, savaş ve barış temalı klibimizde, iyi insan ve iyi mücadeleyi temsil eden bir örnek ve milletinin kaderine önderlik etmiş müthiş bir şahsiyet.

’ONE MINUTE’ AKLIMDA: Konuşma yeteneği olan cesur insanlara ve dünyayı yönlendiren zamanın kahramanlarına hayranım. Başbakanınız, dimdik ayakta durabilen cesur bir adam. Tüm dünya Filistin’deki drama sessiz kalırken, Davos’ta dimdik durarak Filistinlilerin sesi oldu. ’One Minute’ dediğini ilk duyduğumdan beri hiç aklımdan çıkmıyor. O kalabalık mecliste, sadece tek  bir adam kalkıp onurlu bir şekilde Filistin için sesini yükseltti. Bu sebeple Erdoğan’a klipte yer verdik.

İŞTE O KLİP :