Gündem
07 Haz 2010 18:01 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:21

OLAY MEDYA'YA TEK BİR TALİP ÇIKTI

Olay Medya ihalesine tek firma katıldı; 12 milyon dolar teklif verdi

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) düzenlediği Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ihalesine sadece Omed Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş. katıldı.

TMSF'nin yaptığı açıklamaya göre, Olay Medya Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 20 milyon doları muhammen bedelle bugün satışa çıkarıldı. İhaleye tek katılımcı olarak katılan Omed Radyo ve Televizyon Yayıncılığı A.Ş., 12 milyon dolar teklifte bulundu. 11 Haziran'da ihalenin pazarlık aşaması gerçekleştirilerek, firmanın teklifini yükseltmesi istenecek. Son Kararı Fon Kurulu verecek.

PLATO VERİ DAĞITIMIN İHALESİ YARIN

Öte yandan Plato Veri Dağıtım Hizmetleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Aksoy Grubu borçlarına karşılık olarak satışa çıkarılacak. Kapalı zarf ve açık artırma yöntemiyle gerçekleştirilecek olan ihale, 8 Haziran'da yapılacak. Muhammen bedeli 1 milyon 596 bin dolar olan Ticari ve İktisadi Bütünlük için bugün saat 17.00'ye kadar teklif alınacak. Kurulun ihaleye pazarlık usulü ile devam edilmesine karar vermesi halinde pazarlık ihalesi, 11 Haziran'da gerçekleştirilecek.