Gündem
17 Eki 2011 15:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:54

OLAY GAZETECİ İKLİM BAYRAKTAR DA KİTAP YAZDI: SIRA BENDE!

CHP eski Genel Başkanı Baykal'ın kendisini taciz ettiği iddiasıyla gündeme oturan gazeteci İklim Bayraktar kitap yazdı...

Oda TV soruşturmasında, CHP eski lideri Deniz Baykal’ın kendisini taciz ettiğini öne süren ve Halk TV’nin satışına karşı çıktığı için Baykal’a komplo kurmakla suçlanan, İklim Bayraktar, ‘’Sıra Bende’’ adını verdiği bir kitap yazdı.

Bayraktar, bugün piyasaya çıkacak olan kitapta, Oda TV soruşturması aşamasında yaşadıklarını yazdı. Davanın tutuksuz sanığı olan Bayraktar, ‘’En ufak bir değişiklik yapmadan her şeyi dürüstçe anlattım. Durup dururken, hiçbir günahım olmadığı halde, ailemle birlikte üzerimize bir tsunami geldi ve perişan olduk’’ dedi.

Bayraktar, iddianamede bazı telefon konuşmalarına ilişkin tapelerin olmadığını da savunarak, ‘’Savcılık onları kullanmamış. Yargılama aşamasında ortaya çok çarpıcı gerçekler çıkacak” dedi. 22 Kasım’da yargılanmasına başlanacak olan Bayraktar’ın, ‘’Silahlı terör örgütüne üye olmak ve özel hayatın gizliliğini ihlal" iddiasıyla 17 yıla kadar hapsi isteniyor.