Medya
28 Mayıs 2013 11:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

OLACAK İŞ Mİ? ESRA EROL'U KIZDIRDILAR!

Milliyet Cadde Yazarı Ali Eyüboğlu, atv'de yayınlanan programın sunucusunun kızgınlığını kaleme aldı.

’Esra Erol’da Evlen Benimle’ programının sunucusu Esra Erol’un programdaki kızgınlığını Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesine taşıdı. İşte, Eyüboğlu’nun bugünkü köşe yazısısı:

"Esra Erol’un programı insanları tanıştırıp evlendirme üzerine kurulu. Programa katıl, partnerini seç, evlenmeye karar ver ama bunu program ekibiyle ve seyircileriyle paylaşma! Olacak iş mi? Olur; çünkü burası Türkiye

Esra Erol, canlı yayında şu sözlerle dile getirdi, iki yarışmacıya olan kızgınlığını ve sitemini: “Ebru ve Murat ayıp etti. Bu programda tanışıp, evlenmeye karar verdiler ama nikah masasına burada değil, dışarıda oturacaklar. İnsanlar istediklerini yapmakta özgürdür ama yaptıkları hiç etik değil. Neymiş? Kredi çekeceklermiş! Stüdyoda evlenirlerse kredi vermiyormuş banka. İlk defa duyuyorum bunu. Demek ki bundan sonra hukuki tedbirlerini alacağız bunun.”
Esra Erol, kızmakta ve sitem etmekte haklı.

Çünkü Murat Yurtseven’le Ebru Çat’ın katıldığı programın adı ne?
‘Esra Erol’da Evlen Benimle.’

‘Kim Milyoner Olmak İster?’in çekimlerinde tanışıp, evlilik kararı alsalar, Kenan Işık onlardan stüdyoda evlenmesini bekleyemez.

Ama Esra Erol’un programı insanları tanıştırıp evlendirme üzerine kurulu.
Programa katıl, partnerini seç, evlenmeye karar ver ama bunu program ekibiyle ve seyircileriyle paylaşma!

Olacak iş mi?
Olur; çünkü burası Türkiye.
Komisyon ödememek için emlakçıyı aradan çıkaranların cirit attığı bir ülkede, canlı yayında tanışıp, flört edenlerin dışarıda evlenmeleri bana hiç şaşırtıcı gelmedi.
‘Emlakçı’yı aradan çıkarmak gibi ‘sıradan bir şey’ bu!

ALİ EYÜBOĞLU YAZISI İÇİN TIKLAYINIZ!