Magazin
12 Mar 2022 09:39 Son Güncelleme: 12 Mar 2022 09:41

Okan Bayülgen'in şaşkına çeviren Fransa anısı! "Modeller bir hışımla arabadan indi"

Okan Bayülgen, Zorlu PSM’nin YouTube programı 'İbrahim Selim ile Bu Gece'ye konuk oldu. Yurt dışı anısını ilk kez paylaşan ve aşka dair bakışına anlatan ünlü şovmen, "En yakın arkadaşım ölmüş arkadaşım" sözlerine de açıklık getirdi.

Okan Bayülgen, Fransa’da bulunduğu zamanlarda başına gelen eğlenceli bir olayı anlattı. Aynı zamanda seslendirme sanatçısı olan 57 yaşındaki oyuncunun anısı, sunucu İbrahim Selim ve stüdyodakileri kahkahalara boğdu.

"YURT DIŞINDA ÇOK İŞ YAPMAN TUHAF KARŞILANIR"

Sanatçı, “Yurt dışında insanlara ne iş yaptığını oldukça net bir biçimde açıklaman gerekiyor. Yaptığın bir sürü işi sayamazsın, yoksa seni mitomaniyle (yalan söyleme alışkanlığı) suçlama olasılıkları oldukça yüksektir" dedi.

2011 yapımı 'Shrek' filminde seslendirme yapan Bayülgen, "Bir gün Paris’te bir ayakkabı firması için fotoğraf çekimi yapıyoruz. Modeller geldi, çekim mekanı için de iki farklı lokasyon vardı. O günlerde 'Shrek' ilk filmiyle dünyada vizyona girmişti ve biz de bir noktadan diğerine giderken modellerden bir tanesi arabada ‘Shrek’i Fransız bilmem kim aktör seslendiriyor’ dedi. Ben de yol boyu hiç konuşmamıştım, bir anda ‘Türkiye’de Shrek'i ben seslendiriyorum’ dedim. Sessizlik oldu. ‘Vallahi hatta yakında 'Garfield' da vizyona girecek, onu da ben seslendiriyorum' dedim. Gideceğimiz yere varınca modeller bir hışımla arabadan inip gitti. Şoför de arkasını dönüp ‘Siz ne yapıyorsunuz? Neden Shrek’i, Garfield’ı seslendiriyorum diyorsunuz?’ dedi. Şaşırdım kaldım. Çünkü bizdeki gibi sanatçıların çok yönlü olması, birden fazla iş yapması yabancılar tarafından kaldırılabilir bir şey değil. Kesin yalan söylediğini, dolandırdığını ya da ahlaksız bir teklifte bulunmak için bunları söylediğini düşünüyorlar. Tek bir iş yani ne yapıyorsan onu söylemen gerekiyor" ifadelerini kullandı.