Televizyon
19 Ara 2010 16:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:53

OKAN BAYÜLGEN'İN KADIN KONUĞU CANLI YAYINDA İSYAN ETTİ!

Disko Kralı programına katılan genç bayan, eline mikrofonu aldı, konuştu ve uzun süre alkışlandı..

Geçtiğimiz hafta Disko Kralı’na telefonla bağlanıp, ’atanamayan mağdur öğretmenler’ adına konuşan öğretmen adayı, bu hafta Okan Bayülgen’in konuğu oldu.

Atanamayan 300 bin öğretmen adına konuşan Bayram, Bayülgen’in de desteğini alarak öğretmenlerin isteklerini anlattı.

HERŞEYİN BAŞI EĞİTİM DİYORUZ AMA...

Mezun olduktan sonra yıllardır KPSS engelini geçmekle uğraştıklarını belirten Zeynep Bayram, bu sene kopya olayı ile tekrar yapılan KPSS’de, atanacak durumda olan öğretmenlerin, tekrar edilen sınav ile netlerinin düştüğünü söyledi. Bu durumun giderilmesi için Şubat ayında ek 30 bin kadrolu atama istediklerini söyleyen öğretmen adayı, Milli Eğitim Bakanlığı’nın ’Bütçemiz yeterli değil!’ diye bahane bulduğunu söyledi ve "Herşeyin başı eğitim diyip eğitime bütçe ayırmak gibi bir bahane olamaz!" dedi.

"2002’DE 72 BİN ÖĞRETMEN AÇIĞI VARDI!"

Okan Bayülgen’in müdahele etmediği öğretmen adayı, konuşmasının devamında KPSS sistemini eleştirdiğini söylerken, ’Eğer bu sistem 12 puan ile bir öğretmenin atamasını yapıyorsa, beni aldığım 86 puanla hayli hayli yapmak zorunda." dedi. Stüdyodan da büyük destek alan Bayram, 2002 yılında 72 bin öğretmen açığının giderileceğinin, mağdur öğretmen kalmayacağının söylenmesine rağmen, 2010 yılında 300 bin mağdur öğretmen olduğunun altını çizdi.