Televizyon
25 Mar 2014 07:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:01

Okan Bayülgen ile Cübbeli Ahmet Hoca program yapacak!

Okan Bayülgen, Beyaz TV ekranlarında Yüksel Aytuğ'un sunduğu Medyatik programına konuk oldu.

Ünlü televizyoncu Okan Bayülgen, Cübbeli Ahmet Hoca ile program yapacağını açıkladı.

Beyaz TV ekranlarında Yüksel Aytuğ'un sunduğu Medyatik programına konuk olan Okan Bayülgen, Cübbeli Ahmet Hoca ile program yapacağını söyledi.

Proje ajamasında olan programın Habertürk ekranlarında yayınlanacağını açıklayan Bayülgen, 'Çok temel bir ihtiyaç var. Kur'an-ı Kerim'de ne anlatılıyor? Ben Türkçe'sini okuyacağım, o orjinalini okuyacak. Her ayetin içeriği konusunda sohbetler olacak.' dedi.

Bayülgen, program dışında sesli bir kitap çıkarabileceklerini de belirtti. 

Okan Bayülgen’in açıklamalarından satır başları şöyle;

“SİBEL CAN, BÜLENT ERSOY’DAN DAHA KALIN”

Bülent Hanımla aram iyidir. Kimi masallardaki yeraltı canavarlarına benzetiyorum onu ben.
Bülent hanımı devasa sanıyordum. Michael Jackson vari bir kıyafet giyince öyle olmadığını anladım. Bir kurabiye canavarı yapıyorlar kadını, bir yaratık yapıyorlar…Ama Sibel Can ondan daha kalın; Sibel Hanım daha büyük ve çok daha cüsseli.

“CÜBBELİ AHMET HOCA İLE PROGRAM YAPACAĞIZ”

Program henüz proje aşamasında. Habertürk’te yayınlanacak. Çok temel bir ihtiyaç var. Kur'an-ı Kerim'de ne anlatılıyor? Ben Türkçesini okuyacağım, Cübbeli Ahmet Hoca orjinalini okuyacak. Her ayetin içeriği konusunda sohbetler olacak.

“KIRDIYSAM BEN BEYAZI KIRDIM”

Beyaz ile bir araya gelemiyoruz çünkü ikimiz de asosyaliz.
Şöhretlerle ilişkimiz çoğunlukla stüdyolarımızda oldu. Anladım ki ikimizde şöhreti sevmiyoruz. Geçmişte bir iki alınma kırılma olmuş olabilir; ama o hiçbir şey yapmadı, kırdıysam ben kırdım. Birbirini seven insanlar birbirlerine takılabilirler; bu normal bir şey...Ben bazen Beyaz'a laf atarım, ama bu sevgimiz dahilinde gelişen bir şey...
Tabii ki Beyaz'ın reytingleri bizden daha iyi. Çünkü 20 senedir Cuma gününde bir istikrar kurdu...Ama biz onunla hiçbir zaman bir kıyasa girmeyiz...Diziler gibi reyting rekabetine bile girsek; terbiyemizden ödün vermeyiz...