Medya
22 Nis 2011 11:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:16

"OKAN BAYÜLGEN BÜYÜYOR BAŞKALARI CÜCELEŞİYOR!"

"Okan, medyanın aşırı korkak, aşırı çekingen davrandığı konularda korkusuzca saldırıyor, kendisini öne atıyor."

Arkadaşımdan gurur duyuyorum

Okan Bayülgen benim arkadaşım. Öyle 'ünlüler dünyası'na ait yüzeysel bir arkadaşlık da değil bizimkisi. Bayağı dertlerimi de paylaştığım, gecenin herhangi bir saatinde 'Aman ayıp olur mu' diye aramaktan çekinmediğim, birbirimize her şeyi anlattığımız, zaman zaman kızdığım da bir arkadaşım.

Okan'ın arkadaşım olması bana onu kıyasıya eleştirmem, yüzüne söylediklerimi bu sütunda da dile getirme hakkı veriyor. Birbirimize bu hakkı tanımışız bir kere; aynı durum onun için de geçerli. Okan'ın eleştirileri beni yaralamaz, aksine bunlardan mutluluk duyarım, öğrenirim ve dikkate alırım.

Birbirimizi kıyasıya eleştiririz zaten.
Ama birbirimizi hiç kompleks duymadan yeri geldiğinde alkışlarız.
Bugün ben bu alkışlama hakkımı kullanmak istiyorum. Çünkü Okan Bayülgen bunu sonuna kadar hak ediyor. Hatta 'Arkadaşımdan gurur duyuyorum' demek istiyorum.

Farkında mısınız, programlarında ısrarla gençlerin sözcülüğünü yapıyor. Kendisine hiçbir katma değeri olmamasına rağmen şov programında YGS protestolarını duyuruyor, gençlere destek oluyor. Medyanın aşırı korkak, aşırı çekingen davrandığı konularda korkusuzca saldırıyor, kendisini öne atıyor.

Bu yüzden de Okan Bayülgen büyüyor, başkaları cüceleşiyor.
İyi ki Türkiye'de bir tane de Okan Bayülgen var. İyi ki Okan benim de arkadaşım.

Oray Eğin / www.aksam.com.tr