Gündem
09 Kas 2012 11:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:21

OBAMA'NIN GÖZYAŞLARI! NEDEN AĞLADI?

Seçimler öncesi yaptığı son konuşmada gözyaşlarını tutamadı.

Seçimler öncesi yaptığı son konuşmada göz yaşlarını tutamayan ABD Başkanı Barack Obama, bu kez de ikinci defa başkan seçilmesi için çabalayan genç kampanya gönüllülerine teşekkür ederken ağladı.

TEŞEKKÜR KONUŞMASI YAPARKEN AĞLADI
Obama kampanyası, Obama’nın konuşma yaparken ağladığı görülen bir video yayınladı. Seçim günü ertesinde, Chicago’daki kampanya merkezindeki genç kampanya ekibine yönelik konuşmasını içeren videoda Obama, kendisinin Chicago’daki ilk işinden ve insanlara yardım etme amacından bahsediyor.

"BENİM GENÇLİĞİMDEN DAHA İYİSİNİZ"
Obama videoda, 25 yaşındayken Chicago’ya geldiğinde, farklılık yaratmak ve diğer insanlara yardım etmek isteyen bir genç olduğunu anlatıyor. Chicago’daki toplum gönüllüsü işindeki çalışmalarının kendisini değiştirdiğini ve hatta bu görevle nasıl baş edebileceğini öğrettiğini dile getiren Obama, "Buraya gelip, size baktığımda gördüğüm, benim kendi gençliğim değil, benim o dönemki halimden çok daha iyi olduğunuz, birçok konuda öyle, daha zekisiniz, iyi organize oluyorsunuz, daha etkilisiniz. Hayatınızda çok güzel işler yapacağınız konusunda inancım tam" ifadelerini kullanıyor.