Gündem
08 Mar 2016 11:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:23

Nurgül Yeşilçay'ın menajerinden 'küfür' ve 'taciz' açıklaması

Gülistan Tartar kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak Nurgül Yeşilçay'a atfedilen ' sette küfür' iddialarını yalanladı.

‘Paramparça ’ dizinin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya Posta’ya verdiği rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay 'ın diziden ayrılışıyla ilgili; "Öpüşme krizi vs. hepsi yalan, hedef şaşırtma, gerçek o kadar kötü ki, anlatsam yer yerinden oynar. Ben bunu yapmam" dedi ama tartışmayı da başlatmış oldu.

Nurgül Yeşilçay cephesinden konuyla ilgili açıklama yapılmazken dün bazı yazılı ve görsel basında haberlerde Nurgül Yeşilçay’ın sette küfrettiği iddia edilmişti. Bunun üzerine bu sabah Nurgül Yeşilçay’ın menajeri Gülistan Tartar kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak iddiaları yalanladı.

TARTAR'IN YAPTIĞI O AÇIKLAMA

Posta Gazetesi ve Kanal D aracılığı ile Renkli Hayatlar programı Nurgül Yeşilçay ile ilgili yalan ve iftira dolu bir habere imza atmıştır...
Sektör gerçeklerin farkındadır.. Nurgül Yeşilçay edebiyle diziden ayrılmıştır. O tahammül edilemez bir ortam çalışmamayı tercih etmiştir
Ayrılışından 2 ay sonra amacı belli olan bu iftira yalan haber yapanları bundan kendilerine menfaat çıkaranları kınıyoruz..
8 Mart Dünya kadınlar gününde bir anne ve Türkiye'nin önde gelen oyuncularından Nurgül Yeşilçay'ın bile nasıl bir tacize maruz kaldığı örnektir.