Polemik & Kulis
06 Oca 2023 18:39 Son Güncelleme: 06 Oca 2023 19:15

NTV'nin ünlü ekran yüzü kanala veda etti! "Yeni ufuklara yelken açma zamanı"

Doğuş Yayın Grubu’nun sahibi olduğu NTV’den dikkat çeken bir ayrılık haberi geldi. Kanalın önemli simalarından biri veda ettiğini açıkladı.

Doğuş grubuna ait kanallardan biri olan NTV'de önemli bir kan kaybı yaşandı. Uzun süredir NTV'de haber spikerliği yapan deneyimli isim Serhan Başbahçıvan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kanaldan ayrıldığını duyurdu.

Deneyimli spiker, Instagram hesabından veda mesajı yayınlayarak hem kanala hem de mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Başbahçıvan paylaşımında, "28 Ağustos 2017 tarihinde NTV'ye başladığımı ilk kez bu fotoğrafla duyurmuştum. Bu fotoğrafla da hem #tbt yapalım hem de ayrılığı duyuralım. Her ayrılık sevdaya dair. Meslek hayatım boyunca 2 kanalda çok güzel dostlar ve mutlu anılar biriktirdim. Biri Show TV dönemim, diğeri NTV'dir. Bu iki kanal ömrüm oldukça bana hep "huzurlu çalışmanın" ne olduğunu hatırlatacak. Ntv ve oradaki mesai arkadaşlarımın yeri, kalbimde hep özel yerde olacak. Hayat denen vade de hiçbir şey sonsuz değil. Ben meslek hayatında çalışmak istediği yerde çalışabilmiş şanslı kişilerdenim. Bu bir bayrak yarışı, vakit yeni ufuklara yelken açma zamanı..." ifadelerini kullandı.

SERHAN BAŞBAHÇIVAN KİMDİR?

Kanal 6, HBB, TGRT, KANAL D, SHOW TV; Kanaltürk ve A HABER gibi birçok kanalda haber ve spor spikerliği, TVEM'de Haber Koordinatörlüğü görevinde bulunan, TGRT Haber'de "Serhan Başbahçıvan'la Güne Merhaba" adlı programı sunan deneyimli sunucu Ağustos 2017'de NTV'ye transfer olmuştu.