Televizyon
12 Haz 2015 08:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:39

NTV canlı yayınında kebabına seçim iddiası!

İsmet Berkan ve Mehmet Tezkan erken seçim konusunda iddia girdi.

7 Haziran seçimlerinin masaya yatırıldığı NTV programda, Milliyet gazetesi yazarı Mehmet Tezkan, Kasım ayında erken seçim olacağını söylerken Hürriyet yazarı İsmet Berkan ise seçim ihtimalinin olmadığını iddia etti.

Oğuz Haksever'in de katkılarıyla iki yazar kebabına iddiaya girerken Nagehan Alçı'nın  "Biz her halükarda yiyoruz" sözleri sosyal medyada gecenin en çok konuşulan bölümü oldu.

NTV'de Basın Odası'nın konukları, erken seçim konusunda anlaşamayınca iş kebabına iddiaya döndü. Oğuz Haksever'in moderatörlüğündeki programda Mehmet Tezkan, koalisyon ihtimayinin güçlüğüne işaret etti, Meclis'te uzlaşma sağlanamayarak Kasım ayında seçimlerin yapılacağını söyledi.

SÜTÜDYODA KEBAB İDDİASI

Tezkan'ın erken seçim iddiasına İsmet Berkan ise karşı çıktı. İki yazar seçim konusunda anlaşamayınca iş iddiaya döküldü, Tezkan kebab istedi.

Damak tadına düşkünlüğüyle bilinen Oğuz Haksever'in de ortalığı kızıştırmasıyla iki yazar kebabına iddiaya girdi. Bu arada programın diğer konuğu olan Nagehan Alçı'nın iki yazarın iddiasına ilişkin "Biz her halükarda yiyoruz" sözleri ise gecenin en çok konuşulan sözleri oldu.